Nyhetsbrev augusti 2022

2022-08-22

Hos oss på Select!

Hoppas du haft en riktigt skön sommar!

Vi, Marie & Helén, kör i gång nu v33 efter en riktigt skön och avkopplande ledighet. Nu är vi utvilade och laddade inför en spännande höst! Känns skönt att komma in i de vanliga rutinerna igen efter en sommar med mycket god mat & dryck, resor till släkt och vänner och sol & bad.

Helén kommer jobba många veckor på distans under hösten från sitt boende i Nerja, Spanien. Att jobba med research och kontaktskapande funkar ju utmärkt oavsett var man sitter. Fantastiskt att pandemin förde med sig något positivt dvs ett nytt tänk kring att det faktiskt går att sköta mycket av sitt arbete på distans.

Vi ser fram emot en höst med många spännande tillsättningar. Hittills känner inte av någon nedgång. Vi redan fått flera förfrågningar och har ett antal besök inbokade. Så vi hoppas på mycket att göra!

Du är såklart välkommen att höra av dig om ni vill ta hjälp med rekrytering. Marie finns på plats och tar gärna ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe.

Är du själv redo för nya utmaningar är det bara att slå en signal eller lägga in ditt CV via vår hemsida.

Oavsett ärende klicka på knappen nedan så hör vi av oss!

Välkommen att ta kontakt med oss!

Skapa en bra kravprofil!

Skapa en bra kravprofil, den är ett av de viktigaste verktygen i en rekryteringsprocess. Den är grunden för hela rekryteringen och säkerställer att rätt person får jobbet.

Den präglar hela resan från att attrahera rätt kandidater att söka jobbet till själva anställningen och onboardingen.

Läs Maries bästa tips!

4 tips inför er rekrytering

Det är fortfarande få företag som strategiskt använder sociala medier till sin fulla potential vid rekrytering. Man har inte en genomtänkt och tydlig plan kring närvaro för att nå sina mål och syfte.

Många företag satsar på att bygga en hållbar företagskultur. Men hur förmedlar man kulturen till sin omvärld? I syfte att attrahera rätt.

Här kommer några tips

Hoppas vi får anledning att höras eller ses under hösten!

Marie Bubach & Helén Thorpö

Surbrunnsgatan 6, Göteborg

Sveavägen 98, Stockholm
Telefon: +46 (0)707 60 72 43 eller
marie@selectexecutivesearch.se

 

 

Dela sidan:

Tillbaka