Ett nära samarbete. Med både kund och kandidat. För bästa resultat.

Vi tillsätter nyckelkompetens och tar oss an uppdrag där vi vet att vi kan göra skillnad. Vi får ofta höra att vi är bra på att  representera vår uppdragsgivare och att sälja in både bolag och tjänst till kandidaterna. Det är vi väldigt stolta över!

Vår process kännetecknas av hög tranparens, tät kommunikation och att vi lär känna både kund och kandidat väl. Vi driver processen framåt i ett nära och personligt samarbete.

Röster om Select.

Åsa Vannerus, HR-chef på Skandia Fastigheter AB
”Vi är mycket nöjda med det arbete som ni har gjort och vårt samarbete. Med stor lyhördhet för våra behov och med god kunskap inom branschen presenterade ni på Select ett stort urval av kompetenta kandidater. Under hela processen var ni snabba och strukturerade. Bästa betyget hela vägen genom processen.”

Richard Denlin, Affärsområdesansvarig på Gustaf Fagerberg AB
”Proffsigt, trevligt och lyhört. Dessa ord sammanfattar mina erfarenheter av att jobba tillsammans med Select Executive Search. Proffsigt – De har stor kunskap om rekrytering, de driver processen framåt, återkopplar och är tydliga i alla led. Trevligt – Alltid ett trevligt bemötande med en positivt och kreativ dialog. Lyhört – jag upplever att både vi som rekryterande bolag och kandidaten får sina behov tillfredsställda. De lyssnar först och kommer sedan med insiktsfulla rekommendationer, vilket leder till fina resultat.”

Jennie Sundberg, HR-chef och Johan Claesson, AO-chef på Fasadgruppen
”Vi hittade Select när vi sökte en rekryteringspartner med erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Vi skulle tillsätta en VD till ett nyförvärvat bolag i koncernen. Vi vill berömma Marie för djupet i båda slutkandidaterna, hon förstod verkligen vad vi sökte. Hade vi haft möjlighet hade vi gärna anställt bägge två. Vill också lyfta fram att det kändes tryggt genom hela processen tack vare Marie och vill tacka för ett proffsigt jobb.”

Anette Fernström, VD på Hälsoresurs i Sverige AB
”Att ha en lättillgänglig, engagerad och personlig rekryteringspartner är jätteviktigt för mig, därför kommer jag fortsätta att välja Select i framtida rekryteringar. Vi har vid flera rekryteringar valt att samarbeta med Select Executive Search och alltid varit lika nöjda. Den senaste rollen som vi rekryterade var en helt ny tjänst hos oss och därför extra viktig att tänka igenom, där var Select till stor hjälp. De förstod snabbt vilken profil jag behövde i organisationen och slutkandidaterna som jag senare fick möjlighet att träffa var jättebra, jag hade kunnat anställa flera av dem. Att ha en lättillgänglig, engagerad och personlig rekryteringspartner är jätteviktigt för mig, därför kommer jag fortsätta att välja Select i framtida rekryteringar.”

Marie Jakobi, VD på Jakobi Sustainability AB
”När man driver ett mindre bolag kan det ibland vara svårt att lyckas attrahera kompetens. Men genom att samarbeta med Select lyckades vi inte bara anställa en, utan två miljöspecialister. Kandidaterna hade precis den erfarenheten som vi letade efter. Det var supertrevliga intervjuer och bra att ni var med vid intervjutillfället och ställde många bra frågor. Ni är verkligen duktiga, Marie och Helén, som har gjort ett så himla bra arbete hela vägen.”

Avslutade uppdrag

Ett urval av våra kunder.

Vill du bli kontaktad? Lämna namn & nr så hör vi av oss!