Rätt person på rätt plats – långsiktig rekrytering och nöjda kunder.

Vi tillsätter nyckelkompetens och tar oss an uppdrag där vi vet att vi kan göra skillnad. Vi får ofta höra att vi är bra på att  representera vår uppdragsgivare och att sälja in både bolag och tjänst till kandidaterna. Det är vi väldigt stolta över!

Vår process kännetecknas av hög tranparens, tät kommunikation och att vi lär känna både kund och kandidat väl. Vi driver processen framåt i ett nära och personligt samarbete.

Röster om Select.

Åsa Vannerus, HR-chef på Skandia Fastigheter AB
”Vi är mycket nöjda med det arbete som ni har gjort och vårt samarbete. Med stor lyhördhet för våra behov och med god kunskap inom branschen presenterade ni på Select ett stort urval av kompetenta kandidater. Under hela processen var ni snabba och strukturerade. Bästa betyget hela vägen genom processen. ”

Richard Denlin, Affärsområdesansvarig Processmätteknik & -säkerhet på Gustaf Fagerberg AB
”Proffsigt, trevligt och lyhört. Dessa ord sammanfattar mina erfarenheter av att jobba tillsammans med Select Executive Search.
Läs mer

Urban Hammarlund, Regionchef på Jernhusen AO Stadsutveckling
”På Jernhusen Stadsutveckling Göteborg har vi genom åren uppskattat det nära samarbete vi har med Marie och kollegorna på Select. De har stort kontaktnät inom fastighetsbranschen och har en mycket  bra förmåga att sätta sig in i och förstå våra behov.
Läs mer

Anette Fernström, VD på Hälsoresurs i Sverige AB
”Att ha en lättillgänglig, engagerad och personlig rekryteringspartner är jätteviktigt för mig, därför kommer jag fortsätta att välja Select i framtida rekryteringar.
Läs mer

Marie Jakobi, VD på Jakobi Sustainability AB
”När man driver ett mindre bolag kan det ibland vara svårt att lyckas attrahera kompetens. Men genom att samarbeta med Select lyckades vi inte bara anställa en, utan två miljöspecialister. Kandidaterna hade precis den erfarenheten som vi letade efter.
Läs mer

Avslutade uppdrag

Ett urval av våra kunder.

Vill du bli kontaktad? Lämna namn & nr så hör vi av oss!