Rätt person på rätt plats – långsiktig rekrytering.

Våra kunder finns i många olika branscher. Vi tillsätter nyckelpersoner och tar oss an uppdrag där vi vet att vi tillsammans kan göra skillnad.

Vi på Select lär känna våra kunder väl. Vi skaffar oss en djup förståelse för verksamhet, kultur och värderingar. Vi diskuterar möjligheter, utveckling och framtid. Som kund känner man sig trygg då vi har tät kommunikation och hög transparens genom hela rekryteringsprocessen.

Våra kunder uppskattar oss för att vi är duktiga på att driva processen framåt och för att vi gör det i ett nära och personligt samarbete. Vi är bra på att kommunicera löpande, förstå våra kunders behov och vi lär känna både kund och kandidat väl i processen.

Vi får ofta höra att vi är duktiga på att representera vår kund och att sälja in både bolag och tjänst till kandidaterna. Det är vi väldigt stolta över!

Röster om Select.

Marcus Richardson, VD på C3C Engineering AB
”Jag fick tips om Marie och Helén via en leverantör som hade anlitat dem. Jag kände direkt att de förstod vår verksamhet och profilen vi sökte.
Läs mer

Ola Andersson, Sales Manager på Bevent-Rasch AB
”Jag har i mina tidigare tjänster anlitat Marie för second opinion och tester av säljare. Den här gången ville vi gå utanför vårt egna kontaktnät.
Läs mer

Erik Fischer, VD på Adapta Fastigheter AB
” Jag tycker Select direkt förstod kravprofilen och vilka utmaningar vi på Adapta står inför. De satte ihop en mycket bra uppdragsbeskrivning, hade bra tempo genom hela processen som mynnade ut i flera riktigt bra kandidater. Jag fick bra stöttning av Marie hela vägen och hon var ett bra bollplank när jag skulle välja en av de två slutkandidaterna.”

Sophia Johansson, Investment Manager på Almi Invest Västsverige AB
”Intervjun med Marie var väldigt personlig och trevlig. Hon kunde beskriva företaget och tjänsten på ett mycket bra och engagerat sätt.
Läs mer

Anna Mörlid, Account Manager på Selecta AB
”Det jag uppskattar mest är att de fanns ett stort intresse från Selects sida att hjälpa mig vidare till rätt jobb. Jag blev först kontaktad för en annan tjänst där jag var en av slutkandidaterna men så dök denna tjänst upp som var klockren för mig.
Läs mer

Ett urval av våra kunder.

Vill du bli kontaktad? Lämna namn & nr så hör vi av oss!