Tester för ökad träffsäkerhet.

Vi erbjuder olika tester som en del i rekryteringsprocessen för att säkerställa att er nya chef rekryteras tack vare sin personlighet, kompetens och prestation. Det ökar träffsäkerheten och sparar både tid och pengar.

Vi på Select Executive Search är licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via Assessio  – MAP och Matrigma  samt i PulsAnalys verktyg som är baserad på DiSC-teorin.

Utöver vår Executive Search process erbjuder vi Second Opinion av kandidater när ditt företag rekryterar på egen hand. Ni kanske har en egen kandidat och önskar en objektiv och extern bedömning.

Vi börjar med att gå igenom kravprofilen, pratar om tjänsten, chefen och bolaget. Allt som är viktigt för att vi ska kunna göra en bra bedömning. Utifrån det syr vi ihop ett upplägg och lägger en tidsplan.

Vi gör personlighets- och/eller kapacitetstester och djupintervjuer samt ger en återkoppling med vår bedömning. Allt för att du som uppdragsgivare ska kunna välja och kvalitetssäkra rätt kandidat till din tjänst.

 

Vill du bli kontaktad? Lämna namn & nr så hör vi av oss!