Trevlig sommar önskar vi på Select!

2023-06-26

Hos oss på Select

Hoppas första halvåret 2023 har varit bra hos er! Vi kan ju konstatera ett lite trevande läge på marknaden. En del skär ner medans andra gasar på! Oavsett så har vi fått förmånen att hjälpa till med flera spännande tjänster och haft ett bra inflöde av rekryteringsuppdrag.

Vi fortsätter jobba inom bygg/fastighet och vård, där har vi vårt största fokus just nu. Men vi följer våra kunder/kontaktpersoner. Så byter någon bransch hänger vi gärna med och lär oss nytt! Väldigt roligt.

Det är nu extra viktigt med ett nära samarbete. Inte minst för kandidaternas skull som kan känna stor osäkerhet kring att våga ta steget och byta jobb. Att vi som rekryterare skapar en stor trygghet i processen är avgörande för bästa resultat!

Helén och Emelie har jobbat med research under våren. Vi har befunnit oss på lite olika platser men nu är i samlade och avslutade med en god sommarlunch och lite bubbel häromdagen! Vi firar att sommaren är här med lite skön och välbehövlig ledighet.

Vi önskar er alla en skön och avkopplande semester! Hoppas vi får anledning att höras till hösten, oavsett om du behöver rekrytera eller själv söker efter nya utmaningar.

Varmt välkommen förbi på en kopp kaffe eller hör av dig så tar vi ett samtal under en digital kaffestund!

Ta gärna del av våra artiklar i nyhetsbrevet här

Soliga hälsningar från

Marie, Helén & Emelie

Dela sidan:

Tillbaka