@job-agent – ny tjänst på marknaden!

2019-05-07

Jag har de senaste månaderna fått frågan vid flera tillfällen. En fråga som satt i gång tankar i mitt huvud som headhunter. Erfarna personer på höga positioner har frågat mig varför det inte finns en tjänst på marknaden där man kan få hjälp med att sälja sin kompetens? En kille jag pratade med sa: ”Tänk om det precis som inom fotbollen fanns en agent man kan anlita. Någon som aktivt jobbar för att hitta mitt nästa drömjobb”

Nu finns den tjänsten på marknaden! Vi på Select Executive Search blir din agent i arbetslivet!

Vi kallar den @job-agent

@job-agent är en unik och helt ny tjänst på rekryteringsmarknaden där vi som headhunters tillsammans med dig aktivt jobbar för att hitta ditt drömjobb.

Vi vänder oss i första hand till dig som idag jobbar som chef. Troligtvis är du mitt i karriären och har fullt upp med det dagliga puzzlet. Du börjar bli redo för nästa utmaning men vare sig hinner eller orkar – här kommer vi in och hjälper dig!

Vår långa erfarenhet inom headhunting gör oss till en vass job-agent – vi kan arbetsmarknaden och vi är vana vid att sälja in våra kunder. Här kör vi omvänt mot våra traditionella uppdrag:

Du som kandidat blir vår kund!

Vi säljer din kompetens   Vi säljer din erfarenhet   Vi hittar din nya arbetsgivare

Innan du blir kund hos oss på Select bokar vi in ett första möte. Det är viktigt med ett ömsesidigt förtroende inför kommande samarbete. Vi har satt ihop några olika nivåer på paket där vi kan erbjuda ett skräddarsytt upplägg utifrån dina behov. Vi garanterar naturligtvis full diskretion och konfidentialitet under hela processen.

Mer information kommer inom kort! Blir du nyfiken och har frågor är du välkommen att ringa eller maila mig, Marie Bubach på 0707-607243 eller marie@selectexecutivesearch.se

Dela sidan:

Tillbaka