Jag står och stampar!

2024-05-14

Jag känner att jag står och stampar just nu🤔😖

 

Jag får säkert 2 till 3 meddelanden per dag just nu från personer som av någon anledning tappat lusten, motivationen, drivet. Man är ute och famlar, sonderar terrängen efter nytt jobb men vet troligtvis inte riktigt vad man vill. Kanske är det inte bara jobbet som ”skaver”.

Jag tror det är viktigt för oss att ibland stanna upp och fundera över vårt VARFÖR.

Börja så här:

✅Formulera ett mål, ett positivt mål som är tidsbestämt och mätbart. Fundera över varför det är viktigt för dig att nå detta mål.

✅Är ditt mål i linje med dina värderingar? Om du har ett mål som är i samklang med dina värderingar så flyttar du fokus från en yttre motivation till en inre motivation och blir då mer motiverad att göra jobbet som krävs för att nå dit du vill.

✅Göra en plan för hur du tar dig till ditt mål. Dela upp tiden mellan idag och när du ska nå ditt mål i olika faser. Bryt ner till delmål. Vad är det du behöver göra och när ska du göra det?

För ökad motivation på resan mot målet fråga dig själv:

  • För vems skull gör jag det här?
  • Varför är det viktigt för mig?
  • Vad är jag beredd att offra?

Hör av dig om du vill ha mig som bollplank! Jag är snart certifierad coach och har börjat ta några klienter. Skicka ett PM eller mejla till marie@selectexecutivesearch.se

Bästa hälsningar

Marie

Dela sidan:

Tillbaka