Marie Bubach

Jag arbetar som headhunter och har gjort det i eget bolag inom Executive Search i drygt 8 år. Har jobbat med rekrytering i totalt närmare 18 år och har under dessa år byggt upp ett mycket stort kontaktnät inom många olika branscher.

Efter att ha avslutat min utbildning inom ekonomi på Göteborgs Universitet började jag mitt yrkesliv inom försäljning. Något som jag idag har stor nytta av i dag i min roll som innebär att bygga relationer.

Tillsammans med Helén jobbar jag i nära samarbete med både kund och kandidat. Jag fungerar som projektledare, stöttar, har tät kommunikation och en öppen dialog i hela rekryteringsprocessen med berörda parter.

Vi har stort fokus på att lära känna kundens verksamhet, organisation, värderingar och behov och vi hjälper våra kunder att rekrytera alla typer av befattningar, från chefer och ledare till specialister inom en mängd olika branscher.

Jag är driven, engagerad och har ett genuint intresse för människor, relationer och affärer. Jag är pålitlig, tillgänglig och bra på att snabbt sätta mig in i kundens behov. För mig är de mjuka värdena i en rekryteringsprocess viktiga, att anställa och att byta jobb är ett stort steg.

Kontakta mig

+46 (0) 707 60 72 43
marie@selectexecutivesearch.se
linkedin