Select Interim.

När en nyckelperson på företaget plötsligt försvinner eller när ni står inför snabba förändringar hjälper vi er få in rätt person på rätt plats. Det är en självklarhet för oss oavsett om behovet är tillfälligt eller mer långsiktigt.

Vi har under många år byggt upp ett stort nätverk med chefer och erfarna specialister från de flesta branscher runt om i Sverige. När vi får en förfrågan från er letar vi både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna. Med våra effektiva arbetsmetoder, lång erfarenhet från executive search och digitala verktyg kan vi träffsäkert och snabbt matcha era behov och ge er en bredd på kvalificerade konsulter.

Vi erbjuder företag i hela Sverige hjälp med snabb tillsättning av interimslösningar vid sjukskrivning, föräldraledighet, arbetstoppar eller innan en ny medarbetare tillträder. Vi tillsätter behov inom: Företagsledning – Ekonomi – HR – Sälj & Marknad – IT & Teknik – Produktion & Supply Chain

På Select Interim har vi inga fast anställda konsulter. Istället har vi ett nätverk med kvalificerade kandidater som anlitas som underkonsulter genom eget bolag eller med en tidsbegränsad anställning hos oss.

Varför Select Interim? 

A och O för en lyckad matchning (oavsett om det är tillfälligt eller permanent) är att sätta in i och förstå det faktiska behovet. Det har vi drygt 20 års praktisk erfarenhet av  – både från bemanningsbranschen och som headhunters. En framgångsfaktor är att vi lära känna inblandade parter väl – både våra kunder och våra konsulter.

Oavsett vad ni har för behov kring kompetens, tidsperiod och upplägg kan vi hjälpa er att hitta en konsult som passar för uppdraget. Vi jobbar alltid med fokus på hög kvalitet, kommunikation, uppföljning och hög transparens.

Vi arbetar proaktivt och har löpande möten med erfarna personer som söker nästa utmaning. Detta gör att vi  snabbt har bra kandidater att presentera.

Vi presenterar de konsulter som bäst matchar er kravprofil, ni väljer den konsult ni ser som mest lämplig och uppdraget startar. Det ska inte vara svårare än så.

Vill du bli kontaktad? Lämna namn & nr så hör vi av oss!