Tillsammans skapar vi er egna företagsanpassade Rekryteringsguide.

Syftet är att säkerställa att ni lägger tillräckligt mycket tid och engagemang för att välja de bästa medarbetarna på er tillväxtresa. Målet är att vi tillsammans arbetar fram svaren på:

HUR?

En företagsanpassad policy kring hur er rekryteringsprocess ska se ut. Vi skapar en process som ni alltid jobbar efter för att skapa tydlighet, både mot marknaden och internt. Vi skapar en bra struktur som ger en överblick och klarhet i de olika stegen. Vem tar ansvar och vem gör?

VAD?

Vi jobbar fram vad det egentligen är för kompetens ni behöver rekrytera kommande år. Finns kompetensen internt idag? Om inte, finns det någon ni vill satsa på och utveckla? Bekosta en utbildning? Är teamet välmående och funktionellt idag? Vilken personlighet kan tillföra energi?

VAR?

Var finns kandidaterna? På LinkedIn, Facebook, Instagram? Annonsering hos branschorganisation? Vi sätter en strategi tillsammans kring kommunikation på sociala medier. Kommunicerar ni på rätt ställen idag? Hur vill ni uppfattas? Varför ska kandidaterna bli intresserade av just er? Hur förmedlar man kultur, värderingar, visioner?

Välkommen att höra av dig!

Vill du bli kontaktad? Lämna namn & nr så hör vi av oss!