Byggplatsuppföljare Miljö

Jakobi Sustainability AB • 2020-06-24

Jakobi är specialister inom naturvård och miljösäkring av samhällsbyggnadsprojekt. Vi gör naturvärdesinventeringar, fördjupade artinventeringar, MKB, ekosystemtjänstutredningar, tillståndsprövningar och klimatkalkyler. Vi vägleder våra kunder igenom planerings- och tillståndsprocesser och hittar smidiga lösningar. Läs mer på www.jakobiab.se

Vi har en tydlig tillväxtplan vilket innebär att vi ständigt söker fler engagerade kollegor med olika inriktning. Vår nästa kollega har erfarenhet inom byggplatsuppföljning.

Byggplatsuppföljare, BPU Miljö

Rollen

Du kommer främst jobba med övergripande miljöstöd i anläggningsprojekt som BPU Miljö eller Miljöspecialist i planeringsskedet. I nuläget främst inom uppdrag mot Trafikverket där vi har ramavtal. Det innebär att du ansvarar för att uppsatta mål hålls och att projektet överlämnas till beställaren enligt kontrakt.

Du kommer arbeta självständigt i uppdrag, som en del av en organisation med flera byggplatsuppföljare. Du kommer ha flera pågående projekt samtidigt.

Det mesta av arbetet görs ute i fält och kan handla om att följa upp åtgärder för grumling, vegetation och alla andra förekommande miljöfrågor. Det även bli aktuellt att bidra i utredningsuppdrag i planeringsskedet mot Trafikverket.

Rollen kan också komma att innehålla stöttning i KMA-frågor (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) hos entreprenörer.

Din profil
Det är viktigt för oss att du har några års erfarenhet inom BPU. Troligtvis är du civilingenjör, miljövetare, biolog eller motsvarande.

Du kanske tidigare har jobbat på Trafikverket som miljöspecialist eller på ett konsultföretag med BPU miljö eller MKB. Du kan också ha erfarenhet från entreprenadsidan med KMA.

Du brinner för att samordna och följa upp och håller gärna i möten och presentationer för andra. En av dina styrkor är att kommunicera på ett tydligt sätt och du är bra på att skapa och upprätthålla bra samverkan mellan olika aktörer. Som person är du flexibel med god samarbetsförmåga. Vi tycker det är viktigt att du är strukturerad och noggrann med en förmåga att prioritera.

Att arbeta på ett mindre tillväxtföretag i en dynamisk miljö är något du trivs med och motiveras av. Du har ett stort kontaktnät och är precis som dina kollegor delaktig i arbetet med att sälja in nya uppdrag.

Erbjudande

För att trivas hos oss tror vi att du längtar efter att jobba på ett modernt företag med korta beslutsvägar och god gemenskap. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och leverera bra resultat i teamet.

Tror du precis som vi på Kvalitet, Engagemang och Långsiktiga relationer? Då kommer du att bli framgångsrik hos oss!

Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Din ansökan 
Jakobi har i denna rekrytering valt att samarbeta med Select Executive Search. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bubach på marie@selectexecutivesearch.se eller på 070 760 72 43. Skicka din ansökan senast den 10 augusti. Intervjuer sker löpande.

Dela sidan: