Planarkitekt

AL Studio • 2020-06-17

AL Studio är ett Göteborgsbaserat arkitektkontor som grundades 2013 med målsättning att vara en av branschens mest kvalitativa tjänsteleverantörer inom området stadsplanering. Vi åtar oss uppdrag för både privata och offentliga beställare i hela Sverige och jobbar i planprocessens alla skeden och skalor, från vision och strategi till genomförande. Vi är ett ungt, kreativt och personligt kontor som formas av oss 13 personer som jobbar här. Här finns möjlighet att både påverka sina uppgifter så väl som hela kontorets framtid. Vi har en modern företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa som arkitekt. Vi lägger stor vikt vid personlig utveckling, gruppsammanhållning och att ha kul på jobbet. Därför värderar vi högt våra årliga studieresor och möjligheten att regelbundet vidareutbilda oss. Läs mer på www.alstudio.se

Har du en gestaltande förmåga och intresse för samhällsbyggnad? Lockas du av ett bolag i tillväxt? Då är vi nyfikna på dig!

Vi söker en erfaren Planarkitekt

Rollen innebär ett kreativt arbete med variation av blandade arbetsuppgifter, initialt med störst fokus på detaljplanering. Du kommer arbeta med ett aktivt skissande och samla in kunskapsunderlag kombinerat med att samverka mellan beställare och intressenter. Du har ett intresse för samhällsbyggnadsfrågor och brinner för att utveckla god stadsplanering. Rollen ställer krav på god kunskap om stadsbyggnadsprocesserna och aktuell svensk lagstiftning.

Vi ser gärna att du har utbildning inom arkitektur eller fysisk planering och minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du har god erfarenhet av detaljplaner och planering i tidiga skeden mot både offentlig och privat verksamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för stadsplanering och är engagerad och drivande i ditt arbete. Som medarbetare i en mindre organisation är du en viktig del av dina kollegors arbetsmiljö, därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har ett kreativt, strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt med vana att driva projekt och processer. Du har god gestaltningsförmåga och förmåga att visualisera dina tankar.

I rollen har du många externa kontakter och det är därför viktigt att du trivs med att nätverka och skapa goda relationer samt tycker om att samarbeta både med kollegor och samarbetspartners. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift för att tydligt och pedagogiskt kommunicera i olika forum med intressenter.

Vi erbjuder

En tillsvidaretjänst på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga ditt CV och gärna några exempel på projekt du jobbat med tidigare. Skriv gärna några rader om varför du vill jobba hos oss på AL Studio.

Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att påverka, göra skillnad och att ta ansvar. Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor på ett företag som präglas av ett gott samarbetsklimat och fin stämning. 

Har du frågor om tjänsten kan du så klart också ringa direkt till Dzejna Wallin, Kontorschef på AL Studio 0709–955207 eller till Marie Bubach, Rekryterare på Select Executive Search AB 0707–607243.

Dela sidan: