Select Interim – Ekonom

Select Executive Search AB • 2020-01-01

Oavsett om ni har behov av en tillfällig eller mer långsiktig lösning hittar vi på Select Executive Search den kompetens som din organisation söker. Vi vet hur vi ska lyckas attrahera rätt person till varje position och göra dig som uppdragsgivare mer framgångsrik. Vi arbetar med Executive Search, rekrytering och interimslösningar till företag över hela Sverige i alla branscher. Läs mer på selectexecutivesearch.se.

För framtida uppdrag söker vi dig som har erfarenhet inom ekonomi. Har du stort eget driv, resultatinriktad och van att snabbt sätta dig in i nya miljöer och uppgifter? Kanske har du tidigare haft roller som redovisningsansvarig, controller, redovisningschef eller CFO? Oavsett inriktning vill vi gärna etablera kontakt med dig!

När vi får in uppdrag som matchar din kompetens och dina önskemål kontaktar vi dig och presenterar uppdraget. Du väljer själv vilka uppdrag du tackar ja till och i de flesta fallen är det helt upp till dig hur du tar dig an och löser de uppgifter som faller inom rollen. Uppdragen kan vara varierande avseende längd, omfattning och uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter som interimskonsult varierar beroende på uppdrag och företag.

Exempel på arbetsuppgifter som är vanligt förekommande är

  • Bokslutsarbete
  • Årsredovisningsarbete
  • Koncernredovisning
  • Budget och prognos
  • Förändringsarbete
  • Personalledning
  • Effektivisering av processer och rutiner

Din profil
Vi söker dig som med fördel har eget företag och är verksam inom ekonomi. Kraven för de olika uppdragen varierar. Du har relevant akademisk examen inom ekonomi. Har du dessutom arbetat i en konsultnära verksamhet eller som konsult själv tidigare så kommer du att ha lätt för att sätta dig in i rollen och leverera mot kundernas förväntning

För att trivas som interimskonsult via oss tror vi att du är öppen, engagerad och intresserad av att bredda din profil och lära dig nya saker. Vi ser det som avgörande att du inför uppdragen känner dig trygg i din roll och motiverad till att ta dig an nya utmaningar. Du är en prestigelös och effektiv person och är van vid att leverera med högsta kvalitet vilket också är en självklarhet för dig.

Select Interim
För att bli en del av vårt nätverk och bli kontaktad för framtida interimuppdrag ber vi dig att skicka en intresseanmälan innehållande CV och personligt brev som beskriver dina önskemål på uppdrag. Som konsult ser vi gärna att du blir underkonsult, men anställning i någon form kan också ske hos oss på Select Executive Search. För frågor vänligen kontakta Marie Bubach på telefonnummer 070 760 72 43 alternativt Cornelia Gustafsson på telefonnummer 072 729 96 54.

Dela sidan: