Senior Entreprenadingenjör

RO-Gruppen AB • 2020-02-03

Vill du bygga din framtid tillsammans med oss?

RO-Gruppens vision är att vi vill bygga en bättre värld. Vi brinner för att skapa en grym arbetsplats. Det gör vi genom stort fokus på personalen. Häftiga projekt, vårt eget utvecklingsprogram RO-Academy samt roliga resor och aktiviteter är några utav höjdpunkterna som gör, att om man väl börjat hos oss så stannar man kvar. Vi är mycket stolta över att för tredje året i rad blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

Med cirka 180 anställda och ett brett nätverk av duktiga underentreprenörer är vi idag ett av Sveriges snabbast växande byggföretag inom entreprenad, byggservice, bostäder, konceptbyggnation och butiksetablering. Läs mer på ro-gruppen.se.

Dina arbetsuppgifter
Som senior entreprenadingenjör hos oss ansvarar du för kalkyl och anbudsförfarande. Du medverkar vid projektstartmöten samt leder och ansvarar för projektering i projekten. Du har ansvar för inköp, upphandling av UE och upprättar tidsplaner. Du håller löpande kontakt med kund i nära samarbete med ansvarig platschef. Du ansvarar för all dokumentation i projekten kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du är delaktig hela vägen och är med vid projektavslut. Vid behov ser vi gärna att du agerar fadder för nyanställda kollegor.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren entrepreandingenjör. Vi har spännande projekt där du blir en viktig spelare i laget. Du har byggtekniskt utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har varit delaktig i flera framgångsrika projekt tidigare. Som entreprenadingenjör hos oss är det viktigt att du lever efter vår värdegrund, Förtroende, Engagemang, Nytänkande och Arbetsglädje. Är du en riktig FENA, tveka inte att söka till vårt härliga gäng!

Din ansökan
Välkommen med din ansökan! RO-Gruppen har i denna rekrytering valt att samarbeta med Select Executive Search. Du kan ansöka till denna tjänst genom att skicka ditt CV och personligt brev på www.selectexecutivesearch.se. Vi tillämpar löpande urval så skicka din ansökan direkt, dock senast den 8 mars.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Select Executive Search, Marie Bubach på telefonnummer 0707607243 alternativt Cornelia Gustafsson på telefonnummer 0727299654.

Dela sidan: