Vattenspecialist

Jakobi Sustainability AB • 2020-01-27

Jakobi är specialister inom naturvård och miljösäkring av samhällsbyggnadsprojekt. Vi gör naturvärdesinventeringar, fördjupade artinventeringar, MKB, ekosystemutredningar, klimatkalkyler, tillståndsprövningar samt utredningar om rekreation och friluftsliv. Vi vägleder våra kunder igenom planerings- och tillståndsprocesser och hittar smidiga lösningar. Läs mer på www.jakobiab.se

Att vi har en tydlig tillväxtplan innebär att vi ständigt söker flera engagerade kollegor. Här finns möjlighet att arbeta inom flera områden såsom naturmiljö, miljösamordning, miljökonsekvensbeskrivning, ytvatten, projektering av infrastruktur och byggledning.

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö, roliga arbetsuppgifter och individuella utvecklingsprogram till alla medarbetare. Hos oss får du dessutom goda möjligheter att påverka och vara delaktig i att bygga bolaget.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för affärsområdet vattenfrågor (limnologi och vattenkemi med mera som har med vatten att göra). Du förväntas komma med egna idéer hur företaget och affärsområdet ska utvecklas, vilka kompetenser som krävs och vilken utrustning som behöver köpas in.

Du kommer att ha rollen som uppdragsledare, vara ansvarig för kontakter med kunder och skriva offerter. I dina arbetsuppgifter ingår även att utföra bottenkartering av vattendrag, kontrollprogram för vatten vid exploateringsprojekt samt uttala sig som specialist om påverkan och konsekvenser vid påverkan av vattendrag.

Även andra utredningsuppdrag inom miljö kommer att vara aktuellt beroende på din kompetens och dina intresseområden. Vidare förväntas du jobba aktivt med att ta in nya uppdrag till företaget.

Din profil
Vi söker dig med mångårig limnologisk kompetens och brinnande intresse för vattenfrågor. Du har erfarenhet av att genomföra utredningar, inklusive analys och åtgärdsförslag, samt inventering och restaurering i såväl sjöar som vattendrag.

För att vara aktuell för tjänsten har du en examen som limnolog alternativt civilingenjör, biolog eller miljövetare med inriktning vattenfrågor. Du har god vana och är skicklig författare av rapporter på felfri svenska.

För att trivas hos oss tror vi att du längtar efter att jobba på ett modernt företag med korta beslutsvägar och god gemenskap. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och leverera bra resultat till nöjda kunder. Att du är en person som är ansvarstagande, strukturerad och noggrann ser vi som en självklarhet.

Tror du också på kvalitet, engagemang och långsiktiga relationer? Då kommer du att bli framgångsrik hos oss!

Din ansökan 
Jakobi har i denna rekrytering valt att samarbeta med Select Executive Search. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bubach på telefonnummer 070 760 72 43 alternativt Cornelia Gustafsson på telefonnummer 072 729 96 54. Skicka din ansökan senast den 1 mars, men gärna så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dela sidan: