Interimskonsult

Select Executive Search AB • 2019-11-13

Vi märker att allt fler vill jobba som konsult. Många ser fördelen med en större frihet, flexibilitet och möjlighet att själv påverka hur de vill arbeta, i vilken omfattning och vart. Vi erbjuder företag i hela Sverige hjälp med snabb tillsättning av interimslösningar vid sjukskrivning, föräldraledighet, arbetstoppar eller innan en ny medarbetare tillträder. Därför vill vi gärna komma i kontakt med dig som redan jobbar eller vill jobba som interimskonsult.

När vi får in uppdrag som matchar din kompetens och dina önskemål kontaktar vi dig och presenterar uppdraget. Du väljer själv vilka uppdrag du tackar ja till och i de flesta fallen är det helt upp till dig hur du tar dig an och löser de uppgifter som faller inom rollen. Uppdragen kan vara varierande avseende längd, omfattning och uppdragsgivare.

Vi tillsätter behov inom: Företagsledning – Ekonomi – HR – Sälj & Marknad – IT & Teknik – Produktion & Supply Chain.

Din profil För att trivas som interimskonsult via oss tror vi att du är öppen, engagerad och intresserad av att bredda din profil och lära dig nya saker. Vi ser det som avgörande att du inför uppdragen känner dig trygg i din roll och motiverad till att ta dig an nya utmaningar. Har du dessutom arbetat i en konsultnära verksamhet eller som konsult själv tidigare så kommer du att ha lätt för att sätta dig in i rollen och leverera mot kundernas förväntning.

Select Interim
För att bli en del av vårt nätverk och bli kontaktad för framtida interimuppdrag ber vi dig att skicka en intresseanmälan innehållande CV och personligt brev som beskriver dina önskemål på uppdrag. Som konsult ser vi gärna att du blir underkonsult, men anställning i någon form kan också ske hos oss på Select Executive Search. För frågor vänligen kontakta Marie Bubach på telefonnummer 070 760 72 43 alternativt Cornelia Gustafsson på telefonnummer 072 729 96 54.

Dela sidan: