Affärs- och projektutvecklare

Götenehus • 2019-08-26

Vi söker en Affärs- och projektutvecklare till affärsområde Projektutveckling med ansvarar för bolagets egenutvecklade bostäder samt åtagande från externa beställare. Tjänsten är placerad på kontoret i Solna och du kommer framför allt jobba mot Stockholm med krankommuner.

Som Projektutvecklare/Affärsutvecklare är du huvudansvarig för ”dina” lokala projekt och du har ett särskilt ansvar för utveckling och nytänkande i tidiga skeden vilket är från projektidé fram till det att produktionen startar. Tjänsten är en nyckeroll och du blir Götenehus kontaktperson och ansikte utåt på den lokala marknaden. Det är du som etablerar kontakt med, och samverkar med kommuner, fastighetsägare och andra byggherrar för att på så sätt skapa möjligheter att utveckla bostadsmarknaden. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Att hitta projektmark lämpliga för bostäder
  • Genomför marknadsundersökningar och kundkartläggningar
  • Driva planprocesser och förhandlingar med kommuner och fastighetsägare
  • Upprätta tidiga kalkyler och definiera produkten tillsammans med projektgrupp
  • Medverka med affärsanalyser inför förvärv
  • Att initiera och utveckla projektbyggnationer av bostäder, t.ex. flerbostadshus, radhus och gruppbostäder
  • Att upphandla konsulter och leda projektering av program- och systemprojektering
  • Att ha ett ekonomiskt ansvar för projektet

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning alternativt annan relevant utbildning med kompetens förvärvad genom flerårig erfarenhet. Tjänsten innefattar resor så körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har ett brinnande intresse för projektutveckling och att göra affärer.

Dina erfarenheter gör att du är trygg i att skapa affärer, driva processer, projektleda och att nå uppsatta mål/resultat. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från detaljplaneprocesser samt har arbetat med förhandlingar och exploateringsavtal.

Personliga egenskaper
Som person krävs det att du är driven, självgående och ansvarstagande. Du har ett gediget nätverk som du vårdar samt har lätt för att skapa nya relationer. Du har ett intresse av marknadens och samhällets krav och behov av bostäder samtidigt som du har både en kommersiell och affärsmässig förståelse för marknaden. 

Du är resultat- och kundorienterad och vill aktivt medverka i företagets utvecklings- och förändringsarbeten. Att du kan överblicka helheten och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med olika parter ser vi som nödvändigt i rollen. Engagemang och en stark drivkraft är något som kännetecknar dig i arbetet.

Vi erbjuder dig 

Götenehus erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete inom ett av de mest spännande områdena i byggbranschen. Du har stor möjlighet att utifrån din egen profil, erfarenhet och kontaktnät påverka ditt dagliga arbete.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 30 september.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Bubach på marie@selectexecutivesearch.se eller 0707-607243 eller Cornelia Gustafsson på cornelia@selectexecutivesearch.se eller 0727-299654

Dela sidan: