Senior platschef

RO-Gruppen AB • 2019-08-19

Vill du bygga din framtid tillsammans med oss?

Vår vision är att vi vill bygga en bättre värld. Vi brinner för att skapa en grym arbetsplats. Det gör vi genom stort fokus på personalen. Häftiga projekt, vårt eget utvecklingsprogram RO-Academy samt roliga resor och aktiviteter är några utav höjdpunkterna som gör, att om man väl börjat hos oss så stannar man kvar. Vi är mycket stolta över att för tredje året i rad blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

Med cirka 180 anställda och ett brett nätverk av duktiga underentreprenörer är vi idag ett av Sveriges snabbast växande byggföretag inom entreprenad, byggservice, bostäder, konceptbyggnation och butiksetablering. Läs mer på ro-gruppen.se.

Dina arbetsuppgifter
Som platschef hos oss ansvarar du för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande vad det gäller kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även anskaffning av resurser till projektet.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren platschef. Vi har spännande projekt där du blir en viktig spelare i laget. Du har byggtekniskt utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har drivit flera framgångsrika projekt tidigare. Som platschef hos oss är det viktigt att du lever efter vår värdegrund, Förtroende, Engagemang, Nytänkande och Arbetsglädje. Är du en riktig FENA, tveka inte att söka till vårt härliga gäng!

Din ansökan
Välkommen med din ansökan! RO-Gruppen har i denna rekrytering valt att samarbeta med Select Executive Search. Du kan ansöka till denna tjänst genom att skicka ditt CV och personligt brev på www.selectexecutivesearch.se. Vi tillämpar löpande urval så skicka din ansökan direkt, dock senast den 22 september.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Select Executive Search, Marie Bubach på telefonnummer 0707607243 alternativt Cornelia Gustafsson på telefonnummer 0727299654.

Dela sidan: