Erfaren platschef, bygg

Novab ab • 2019-07-02

NOVAB AB är ett entreprenadföretag med huvudkontor i Töreboda samt filialkontor i Örebro och Västerås. Företaget har ca 80 anställda och omsätter ca 260 Mkr. Deras huvudsakliga inriktning är att bygga lantbruksbyggnader, ridhus, sportanläggningar, skolor och industribyggnader. På senare tid har även flerbostadshus i trä blivit en del av vår verksamhet. De har en starkt decentraliserad organisation med stor samhörighetskänsla och korta beslutsvägar. För mer information, besök deras hemsida www.novab.se 

PLATSCHEF

Din roll

NOVAB AB har fokus på byggnader och entreprenader inom flera områden som ridanläggningar, sportanläggningar, anläggningar för offentligt bruk, skolor och kommunala serviceanläggningar, industribyggnader och lantbruksbyggnader samt flerbostadshus. På senare tid har intresset i Sverige ökat för flervåningshus konstruerade och byggda i träkonstruktioner och då framförallt med limträ som stomme, inom detta område är NOVAB en stor och viktig aktör vid projektering och uppförande.

Du kommer ha en central roll vid utförandet av våra projekt. Som Platschef kommer du att ha täta kontakter med olika aktörer i projekt förknippade med yrkesrollen. Du bör därför känna att du är en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, vilket är viktigt i din roll.

Du kommer arbeta i team med kunniga medarbetare. Arbetet på NOVAB innebär att man får vara flexibel och arbeta inom flera olika områden. Här kommer du få möjlighet att utvecklas och fungera som en viktig kugge i företagets framtidssatsning.

Dina kvalifikationer

Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom byggbranschen. Du har även kunskap om byggmetoder, materialkännedom och känner till den övergripande processen inom byggentreprenader. Du har goda kunskaper i Microsoft Office-programmen och har körkortsbehörighet B.

Har du ett genuint intresse för bygg- och anläggningsbranschen? Gillar du att planera, ha struktur? Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom byggbranschen är detta arbetet för dig!

Vi erbjuder

Du erbjuds en fast anställning med bra anställningsvillkor och trevliga kollegor. Dessutom goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du kontinuerligt fördjupar dina kunskaper inom ramen för ditt arbete. Det finns också stora möjligheter att påverka företagets system och rutiner inom ditt område.

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-08-04. Vi hanterar ansökningar och intervjuar löpande.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Marie Bubach, 0707-607243 eller Cornelia Gustafsson, 0727-299654.

Dela sidan: