@job-agent

Select Executive Search AB • 2019-05-14

Vi vänder oss i första hand till dig som idag jobbar som chef. Troligtvis är du mitt i karriären och har fullt upp med det dagliga pusslet. Du börjar bli redo för nästa utmaning men vare sig hinner eller orkar – här kommer vi in och hjälper dig!

Vår långa erfarenhet inom headhunting gör oss till en vass job-agent – vi kan arbetsmarknaden och vi är vana vid att sälja in våra kunder. Här kör vi omvänt mot våra traditionella uppdrag, du som kandidat blir vår kund.

Vi garanterar naturligtvis full diskretion och konfidentialitet. Innan du blir kund hos oss på Select bokar vi in ett första möte. Det är viktigt att du känner förtroende för oss samtidigt som vi vill få en överblick kring hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vi säljer din kompetens

Vi säljer din erfarenhet

Vi hittar din nya arbetsgivare

Hur jobbar vi?
Våra uppdrag startar med att vi tillsammans identifierar ditt nuläge, dina styrkor, drivkrafter och kompetens. Vi fastställer personliga mål, vad som motiverar dig och vad som är ditt nästa steg i karriären. Vi pratar kring hur arbetsmarknaden ser ut och hur du kan marknadsföra dig själv. Du får göra en DISC-analys i syfte att öka din egen självkännedom och bli medveten om olika kommunikationsstilar.

Vi har lång erfarenhet av rekrytering och god kunskap om arbetsmarknaden nära dig. Vi coachar, stöttar och gör allt för att samtidigt utmana dig. Du gör det mesta av jobbet själv men vi kan också hjälpa dig att öppna dörrar. Du bestämmer själv hur mycket hjälp du vill ha av oss!

Vi lägger tillsammans en tidsplan och sätter ihop ett upplägg utifrån ditt behov och din specifika situation. Vi har satt ihop några olika nivåer på paket där vi kan erbjuda:

Nivå 1

– Att göra en konkret aktivitetslista och handlingsplan
– Att kartlägga arbetsmarknaden, relevanta branscher och roller
– Gå igenom olika sökvägar, nätverk och möjligheter att vidga vyerna
– Att skapa ett säljande och bra CV
– Att skriva ett ansökningsbrev/personligt brev
– LinkedInprofil – vad ska du tänka på?

Nivå 2

– Hur stärker man sitt varumärke på LinkedIn? Tips och idéer!
– Konkreta tips för att lyckas på en intervju
– Att genomföra testintervjuer med oss
– Att genomföra personlighets-och kapacitetstest, Ascend by Assesiso, MAP och Matrigma

Nivå 3

– Att via sponsrade inlägg/meddelande nå intressanta företag/kontaktpersoner på LinkedIn
– Att synliggöra din kompetens och din motivation i våra nätverk – nyhetsbrev och sociala medier
– Att vi tar direktkontakt via telefon med de företag som är mest intressanta som din nya arbetsgivare

Anmäl ditt intresse nedan så hör vi av oss! Har du frågor är du välkommen att ringa Marie Bubach 0707-607243 eller Cornelia Gustafsson 0727-299654

Dela sidan: