Affärschef/er till Husavdelning inom AO Projekt

Inhouse Tech Göteborg AB • 2018-10-09

Inhouse Tech är ett ledande tekniskt konsultbolag med ca 50 anställda som sitter i centrala Göteborg. 

Vi arbetar med infrastrukturprojekt, såväl som hus- och industriprojekt. Vi projektleder, konstruerar, arbetar med geoteknik samt utför miljöutredningar.

Vi är ett gäng ingenjörer som gör vårt yttersta för att skapa en framtid som fungerar för alla. Vi har marknadens mest kompetenta medarbetare och ett enkelt arbetssätt som gör att vi håller vad vi lovar. Dessutom är vi trevliga att arbeta med!

Vi söker affärschef/er till vår Husavdelning inom Affärsområde Projekt

Inhouse Tech växer och därför söker vi en eller två affärschefer till vårt Affärsområde Projekt som vill vara med att utveckla vår projektledningsverksamhet inom hus.

Din kommande tjänst

Affärsområde Projekt består idag av ca 20 medarbetare som arbetar med projekt-, projekterings- och byggledning till projekt inom bygg och fastighet samt infrastruktur. Vi arbetar, framförallt med stora projekt, åt beställare inom både privat och offentlig sektor. Bland våra beställare kan nämnas Västfastigheter, Göteborgs Stad, Platzer Fastigheter, HSB och Volvo.

För att utvecklas vidare skapar vi nu en eller två avdelningar som skall utveckla vår kompetens och bredda vårt kunderbjudande till befintliga och nya kunder inom bygg och fastighetssektorn. Under senare år har vår uppdragsvolym inom sjukhussektorn växt kraftigt. Vidare har vi stadigt fått mer uppdrag inom både kontors- och industriverksamhet, varför vi ser med tillförsikt på marknaden under kommande år.

Vi kan erbjuda dig en spännande roll med stora möjligheter. Tillsammans med övriga affärschefer inom affärsområdet formar du verksamheten och samarbetar för att uppnå bästa resultat. Du löser våra kunders behov genom att tillsätta team med rätt kompetens och du är själv operativ i uppdrag. Du har personalansvar och möjliggör för medarbetare att växa i sina roller. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Din profil

Idag är du kanske redan chef eller en självständig uppdragsledare/projektledare, gärna med några års erfarenhet av att leda andra och har kanske redan kundkontakter. Vi vill dock betona att för oss är engagemang och drivkraft mycket viktiga faktorer, så även om din erfarenhet inte är så stor, är du rätt person hjälper vi dig att utvecklas. 

Du har högskoleutbildning eller annan kompetens vi bedömer likvärdig.

För oss är det viktigt att du är engagerad, lyhörd, hjälpsam och har ett stort intresse för kundrelationer och vår affär!

Vi erbjuder

o  Delaktighet i flera av Västsveriges mest spännande bygg- och fastighetsprojekt.

o  Engagerade medarbetare som hjälps åt att alltid leverera det vi lovar till våra kunder.

o  Fin gemenskap där vi gör mycket kul tillsammans även utanför arbetstid.

o  En företagskultur som präglas av respekt och omtanke och som arbetar för en jämställd arbetsplats.

Välkommen med din ansökan senast den 29 oktober.

Vid frågor om tjänsten hör gärna av dig till Marie Bubach 0707-607243. Välkommen med din ansökan nedan!

Titta gärna in på, www.inhousetech.se för att få en bättre bild av Inhouse Tech.