Affärschef till Anläggningsavdelning inom AO Infra

Inhouse Tech Göteborg AB • 2018-10-09

Inhouse Tech är ett ledande tekniskt konsultbolag med ca 50 anställda som sitter i centrala Göteborg. 

Vi arbetar med infrastrukturprojekt, såväl som hus- och industriprojekt. Vi projektleder, konstruerar, arbetar med geoteknik samt utför miljöutredningar.

Vi är ett gäng ingenjörer som gör vårt yttersta för att skapa en framtid som fungerar för alla. Vi har marknadens mest kompetenta medarbetare och ett enkelt arbetssätt som gör att vi håller vad vi lovar. Dessutom är vi trevliga att arbeta med!

Vi söker affärschef till vår Anläggningsavdelning inom Affärsområde Infra

Inhouse Tech växer och därför söker vi en affärschef till vårt Affärsområde Infra som vill vara med att fortsätta utveckla vår konstruktionsverksamhet inom anläggningssegmentet.

Din kommande tjänst

Affärsområde Infra består idag av ca 20 medarbetare som arbetar med projektering och konstruktion av framförallt bro-, tunnel- och anläggningskonstruktioner. Vi har under många år varit delaktiga i de största projekten i framförallt Göteborg men även i Stockholmregionen och Skåne. Bland våra kunder kan nämnas Trafikverket, Skanska, NCC, Peab, Veidekke och Mölndals kommun. 

För att utvecklas skapar vi nu en avdelning riktad mot anläggningskonstruktion. Vi har under de senaste åren utfört uppdrag till massa- och pappersindustri, avloppsreningsverk och kretslopps-anläggningar. Vi vill nu ytterligare bredda vår kompetens och stärka vårt erbjudande inom dessa områden, där vi bedömer att marknaden kommer att utvecklas positivt under kommande år.

Vi kan erbjuda dig en spännande roll med stora möjligheter. Tillsammans med övriga affärschefer inom affärsområdet formar du verksamheten och samarbetar för att uppnå bästa resultat. Du löser våra kunders behov genom att tillsätta team med rätt kompetens och du är själv operativ i uppdrag. Du har personalansvar och möjliggör för medarbetare att växa i sina roller. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Din profil

Idag är du kanske redan chef eller en självständig uppdragsledare, gärna med några års erfarenhet av att leda andra och har kanske redan kundkontakter. Vi vill dock betona att för oss är engagemang och drivkraft mycket viktiga faktorer så, även om din erfarenhet inte är så stor, är du rätt person hjälper vi dig att utvecklas. 

Du har högskoleutbildning eller annan kompetens vi bedömer likvärdig.

För oss är det viktigt att du är engagerad, lyhörd, hjälpsam och har ett stort intresse för kundrelationer och vår affär!

Vi erbjuder

o  Delaktighet i flera av Västsveriges mest spännande bygg- och infrastrukturprojekt.

o  Engagerade medarbetare som hjälps åt att alltid leverera det vi lovar till våra kunder.

o  Fin gemenskap där vi gör mycket kul tillsammans även utanför arbetstid.

o  En företagskultur som präglas av respekt och omtanke och som arbetar för en jämställd arbetsplats.

Välkommen med din ansökan senast den 29 oktober.

Vid frågor om tjänsten hör gärna av dig till Marie Bubach på 0707-607243. Välkommen med din anökan nedan.

Titta gärna in på, www.inhousetech.se för att få en bättre bild av Inhouse Tech.