Senior byggledare till Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder • 2019-01-01

Fastighets AB Balder har tillsammans med Folkets Hus och hotelloperatören Nordic Choice slutit avtal om att utveckla, uppföra och driva hotell Draken vid Järntorget i Göteborg. Den 33 våningar höga byggnaden kommer att rymma 453 hotellrum, restauranger, konferens- och festvåningar varifrån man har en fantastisk utsikt över staden och hamninloppet.

Fastighets AB Balder är börsnoterat och äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland och Norge. Sedan 2014 är Balder en av Sveriges största hotellfastighetsägare, äger idag totalt 48 hotellfastigheter, varav två hotell under uppförande.

Till Göteborgs häftigaste hotellsatsning söker vi en

Senior Byggledare

Din profil

Du är en engagerad och erfaren ledare med relevant eftergymnasial utbildning inom bygg och anläggning. Du har drivit stora projekt inom nyproduktion och har troligtvis 10 – 15 års erfarenhet av arbete som byggledare, platschef, produktionschef eller liknande. Du har erfarenhet från en roll med ett helhetsansvar för både hus, mark- och anläggningsarbeten.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du:

  • Är Balders huvudsakliga kontaktperson mot entreprenörens produktionsorganisation.
  • Säkerställer att projekterade handlingar omsätts i produktion som uppfyller Balders krav och förväntningar.
  • Leder byggmöten.
  • Ansvarar för uppföljning och rapportering av produktionsekonomin.
  • Deltar aktivt vid entreprenörens produktionsplanering.
  • Samverkar med kontrollansvarig på plats.
  • Tar emot och återkopplar frågeställningar kopplade till produktionen.

Personligt

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, bra på att samarbeta och att knyta kontakter. Du trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar, du är engagerad, driven och initiativrik. Som ledare är du prestigelös och har förmågan att vara en god lagspelare. Du delar med dig av din erfarenhet och styr projektet mot uppställda mål.

Ansökan

Är denna roll din nästa utmaning? Välkommen med ansökan nedan. Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Marie Bubach på telefon 0707–607243 alternativt marie@selectexecutivesearch.se

Välkommen med din ansökan senast 17 februari. Intervjuer sker löpande.

Att vara en del av Balder ger dig möjlighet att påverka såväl din roll, din egen utveckling och vårt arbete i regionen. Som medarbetare hos oss möter du en platt organisation med korta beslutsvägar och en öppen atmosfär som främjar respekt och ärlighet. Gemensamt har vi på Balder ett ansvar för att skapa förtroende hos våra kunder och medarbetare.

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel. 

Dela sidan: