Byggprojektledare till Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder • 2019-01-01

Fastighets AB Balder har tillsammans med Folkets Hus och hotelloperatören Nordic Choice slutit avtal om att utveckla, uppföra och driva hotell Draken vid Järntorget i Göteborg. Den 33 våningar höga byggnaden kommer att rymma 453 hotellrum, restauranger, konferens- och festvåningar varifrån man har en fantastisk utsikt över staden och hamninloppet.

Fastighets AB Balder är börsnoterat och äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland och Norge. Sedan 2014 är Balder en av Sveriges största hotellfastighetsägare, äger idag totalt 48 hotellfastigheter, varav två hotell under uppförande.

Till Göteborgs häftigaste hotellsatsning söker vi en

Projektledare

Din profil

Du är en engagerad och driven Projektledare med relevant eftergymnasial utbildning. Du har troligtvis runt 5 års erfarenhet av arbete som Projektledare på ett fastighetsbolag. Du är van att styra och leda arbetet framgångsrikt mot uppsatt mål och budget tillsammans med projektorganisationen. I din roll är du van att arbeta med interna såväl som externa kontakter och hålla god relation med dem.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du:

  • Är Balders huvudsakliga kontaktperson mot hyresgästen.
  • Funderar som samordnare mellan hyresgäst och entreprenör.
  • Biträder projektchefen, bland annat i kontakter med externa aktörer.
  • Säkerställer att slutprodukten uppfyller Balders och hyresgästens krav och förväntningar.
  • Tar emot och återkopplar frågeställningar kopplade till interiör, funktion och slutprodukt.
  • Planerar och samordnar, tillsammans med övriga aktörer, färdigställandeetapper, etappvis tillträde och slutligt färdigställande.
  • Deltar vid besiktningar.
  • Planerar för kommande förvaltning, drift och underhåll.
  • Deltar vid uppföljning och rapportering av projektekonomin.

Personligt

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, bra på att samarbeta och att knyta kontakter. Du trivs att arbeta i högt tempo och att ha ett stort antal varierande uppgifter parallellt. Du är van att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är strukturerad och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Som ledare är du prestigelös och har förmågan att vara en god lagspelare. Du delar med dig av din erfarenhet och styr projektet mot uppställda mål.

Ansökan

Är denna roll din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan nedan. Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Marie Bubach på telefon 0707–607243 alternativt marie@selectexecutivesearch.se

Välkommen med din ansökan senast 17 februari. Intervjuer sker löpande.

Att vara en del av Balder ger dig möjlighet att påverka såväl din roll, din egen utveckling och vårt arbete i regionen. Som medarbetare hos oss möter du en platt organisation med korta beslutsvägar och en öppen atmosfär som främjar respekt och ärlighet. Gemensamt har vi på Balder ett ansvar för att skapa förtroende hos våra kunder och medarbetare.

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel. 

Dela sidan: