Erfaren Projektledare

Rotpartner Sverige AB • 2018-09-21

På Rotpartner tror man på en dynamisk ledarstil som skapar ett arbetsklimat som främjar delaktighet och personligt engagemang. Där människor sätts in i projektet, vågar ifrågasätta och komma med idéer som skapar möjligheter.

Här söker vi en Projektledare med en ledarstil som får människor att känna sig så betydelsefulla och kompetenta som de faktiskt är. 

Du får en central och viktig funktion i Rotpartners fortsatta expansion. Du erbjuds ett fritt arbete där du själv får möjlighet att ta mycket ansvar och får jobba med många olika typer av projekt.

I rollen har du ett helhetsansvar för projekten från början till slut – från tidiga utredningar/förstudier till projekteringsledning, byggledning och entreprenadbesiktningar. Men, du kan också komma in som exempelvis projekteringsledare eller byggledare och därmed driva delar av ett projekt.

Tjänsten innefattar flera kontaktytor både intern och externt – kommunikation, samverkan och goda relationer är något vi alltid strävar efter. För att lyckas är det viktigt att du är en projektledare ut i fingerspetsarna, du är trygg i din kompetens och trivs med att överföra kunskap till andra.

Vi tror att du har 5 – 10 års erfarenhet som byggprojektledare. Du gillar föränding och utveckling. Du vågar ta stort ansvar och är van att jobba självständigt. Du är en person som bidrar till trivsel och att vi har roligt när vi jobbar.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Marie Bubach 0707-607243 eller Cornelia Gustafsson 0727-299654

Dela sidan: