Rekryterare/Researcher

Select Executive Search AB • 2018-08-24

Select tar nästa steg och anställer dig som är en driven och nyfiken relationsbyggare!

Om oss

Select jobbar med Executive Search och är specialister på att identifiera, attrahera och rekrytera till befattningar på ledningsnivå, mellanchefsnivå och till specialistroller. Våra kunder finns representerade i många branscher med störst fokus inom bygg- och fastighet.

Jag som äger och driver Select heter Marie Bubach och har 20 års erfarenhet från rekryteringsbranschen. De senaste 10 åren som egen företagare inom headhunting.

Det som utmärker oss är att vi har ett genuint intresse av att lära känna människorna vi möter. Alla är lika viktiga.Vi har lång erfarenhet som vi delar med oss av till våra kunder, vi vågar ifrågasätta och vi våga utmana.

Vår vision är att bidra till en mer attraktiv arbetsplats i ett nära samarbete med både kund och kandidat. Vi brinner för att göra våra kunder mer framgångsrika genom att anställa rätt person på rätt plats.

Allt vi gör genomsyras av våra kärnvärden som vi kan sammanfatta i fyra P:n:

Personliga. Professionella. Pålitliga. Pålästa.

 

Vad erbjuder vi dig? 

Du erbjuds en arbetsplats där du får utvecklas inom search/headhunting. Rollen innebär mycket frihet och stort utrymme för eget ansvar. Du är delaktig och får vara med och påverka bolagets fortsatta tillväxtresa. Vi har vårt kontor på Surbrunnsgatan i centrala Göteborg som vi delar med flera andra trevliga företagare.

Rollen

Hos oss kommer du växa in i en roll och självständigt få arbeta med rekrytering. Du representerar vår kund genom hela processen och driver ett kreativt detektiv- och researcharbete.

Avgörande för att lyckas är du har god kunskap kring kundens verksamhet och vilka utmaningar de står inför. Vi sätter oss in i företagets kultur, mål och visioner. Vi skaffar oss en tydlig bild över kravprofil för att kunna göra vårt allra bästa i arbetet med att attrahera de personer med bäst kompetens.

 

Vem är du?

Vi tror att du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning med ett par års arbetslivserfarenhet. Du har troligtvis arbetat med att skapa och bibehålla goda kund- och kandidatrelationer. Kanske jobbar du i bemanningsbranschen och är redo att ta nästa steg.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du:

  •        Stortrivs i en roll där du dagligen har kvalitativa kontakter med många personer
  •        Är nyfiken och har lätt att sätta dig in i och förstå kundens verksamhet
  •        Har intresse för Göteborgs näringsliv och vill bygga relationer
  •        Är orädd och gillar att utmanas
  •        Är målmedveten, driven och gillar att se resultat av ditt arbete
  •        Är kommunikativ och bra på att uttrycka sig i både tal och skrift
  •        Har en bra förmåga till att hitta lösningar och arbeta ihärdigt med att se nya vägar
  •        Är positiv och bidrar till ett bra arbetsklimat och god teamkänsla.
  •        Vidare är du van systemanvändare/IT och har ett intresse för sociala medier.

Är du den vi söker?

Ring gärna mig, Marie Bubach, så berättar jag mer, 0707–607243 eller sök tjänsten så hör jag av mig!