Verksamhetsutvecklare

Hemfrid AB • 2019-04-01

Hemfrid söker en verksamhetutvecklare till Stockholm

Gillar du att skapa struktur, motiveras av förändringsarbete och trivs som bäst i en organisation där du får möjlighet att testa dina idéer? Perfekt, för här har vi en chans utöver det vanliga!

Dina ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att verka för ökad tillväxt, effektivitet och lönsamhet i Hemfrid kärnaffär, hemstädning. Du förväntas ta ett helhetsgrepp om utveckling och effektivisering av driften och driva projekt för att etablera/utveckla gemensamma strategier, taktiker och processer.

Du rapporterar till affärsutvecklingschefen, men kommer i stor utsträckning även jobba nära COO och regionchefer. Som verksamhetsutvecklare ingår du i Hemfrids driftledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter                

  • Stötta driften i utveckling, strategi och operativa frågor
  • Fånga upp utvecklingsförslag från verksamheten och på ett strukturera sätt analysera, planera och implementera dessa i verksamhetens sex regioner
  • Representera driften i korsfunktionella projekt

Din profil
Vi söker en kund-och affärsorienterad person med ekonomiskt sinne – passionerad i att se och utveckla affärsmöjligheter samt leverera ett värde till affären. Du har förmåga att fånga upp idéer och förslag, samt analysera, konkretisera och kravställa mot andra delar av verksamheten.

Då rollen innebär stora kontaktytor i alla led värderas din sociala kompetens högt, att kunna prata, leda och komma överens med andra helt enkelt!

Vi söker dig som har:

  • högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • ett par års erfarenhet från att jobba som projektledare, managementkonsult eller motsvarande
  • goda kunskaper att skapa och hålla presentationer
  • god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, tal och skrift

Om oss
Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås med omnejd. Vår nya satsning 2018 är även tillväxt i Linköping.

Som medarbetare hos oss får du ett jobb där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där miljömässig och social hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se 

Välkommen till Hemfrid!

Ansökan och kontaktperson
Välkommen med din ansökan! Hemfrid har i denna rekrytering valt att samarbeta med Select Executive Search. Du kan ansöka till denna tjänst genom att skicka ditt CV och ett personligt brev på www.selectexecutivesearch.se. Vi tillämpar löpande urval så skicka din ansökan direkt!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Select Executive Search, Cornelia Gustafsson på telefonnummer 0727299654 alternativt Marie Bubach på telefonnummer 0707607243.

Dela sidan: