Teknisk Förvaltare

Skandia Fastigheter AB • 2024-07-05

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller bostaden där alla känner sig hemma.

På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Till våra handelsplatser Backaplan och Amhult samt vår kontorsfastighet på Heden söker vi nu en erfaren

Teknisk förvaltare

Arbetet på Backaplan leds av en engagerad centrumledning med härlig framåtanda och högt tempo. Vi skapar de bästa förutsättningar för våra hyresgäster och har fantastiska ambitioner att bjuda våra besökare på den bästa upplevelsen. Vill du vara med i vårt team och forma framtidens Backaplan?

Rollen som Teknisk Förvaltare är både strategisk och operativ. Det är en nyckelroll och innebär att du har det tekniska ansvaret för fastigheterna i sin helhet. Du rapporterar till Centrumchef.

Några av de ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen är:

 • Utarbeta långsiktiga underhållsplaner
 • Planera, upphandla och genomföra planerat underhåll, hyresgästanpassningar och projekt
 • Arbetsledning av externa och interna drifttekniker
 • Hantering/kravställning runt garantifrågor vid övertagande av våra snart färdigställda byggnader på Backaplan
 • Ekonomiska uppföljningar med regelbunden avrapportering av projekten
 • Tekniska utredningar
 • Energi- och miljöarbete
 • Teckna, upprätta samt följa upp serviceavtal

Den vi söker

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina sociala och personliga egenskaper. Som vår nya Tekniska förvaltare söker vi dig som tycker det är roligt att träffa människor, är duktig på återkoppling till hyresgäster, är ansvarstagande, engagerad och nyfiken på att utvecklas.  Vidare ser vi att du har god social kompetens, är affärsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du är självgående, nyfiken och kommunikativ och vill vara en viktig del i ett engagerat centrumteam.

Hos oss får du en fantastisk chans att bidra till fortsatt utveckling av framtidens Backaplan, en helt ny stadsdel. Vi söker dig som har goda kunskaper inom installations- och byggteknik samt grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik. Du är van att projektleda installationssamordning.

Vi vill gärna att du har haft budgetansvar, kan göra lönsamhetskalkyler och har grundläggande kunskaper i företagsekonomi. Du har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik och minst 3 års erfarenhet från en teknisk förvaltningsroll.

Backaplan

Backaplan ska bli Hisingens centrum med ny blandad byggelse som består av bostäder, butiker, kontor, olika verksamheter, kulturhus och mer. Skandia Fastigheter är en av flera fastighetsägare i detta stora utvecklingsprojekt. Upp emot 20 000 människor kommer bo i området och lika många kommer att arbeta här i framtiden. Tanken är att det ska vara enkelt att leva hållbart med närhet till service, skolor, handel och grönområden. Omvandlingen har startat och kommer att pågå under de närmaste 15–20 åren.

Skandia Fastigheter tar ett samhällsansvar genom att agera som en modern fastighetsägare, vilket innebär att initiera och driva hållbara utvecklingsprojekt. Att fortsätta utveckla och genomföra hållbara projekt med en bra totalavkastning är en nyckel för att attrahera intressenter (hyresgäster, besökare, leverantörer med mera) för framtiden.

Läs mer på www.framtidensbackaplan.se

Vi erbjuder dig

 • En arbetsgivare som är ett kundägt bolag och som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina 1,5 miljoner kunder, tillika ägare
 • Det stöd du behöver för att kunna prestera, samtidigt som du har förutsättningar för balans i livet
 • Attraktiva förmåner inom bland annat försäkringar, bolån och friskvård
 • En arbetsplats med generös och kollegial stämning. Vi är prestigelösa, hjälps åt och tar vara på varandras kunskap och erfarenheter
 • Frihet och mandat, med ordning och reda. Du har stor frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter och lägger upp din dag – men tydligheten och tryggheten finns alltid där i form av processer och ramverk, som vi hela tiden utvecklar tillsammans
 • En kundfokuserad verksamhet – vi vet att nyckeln till ett starkt resultat går via en nära relation med kunderna.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Teknisk förvaltare låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast. Vi sätter i gång processen redan nu, innan semestertiderna börjar, och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Det viktigaste är att vi hittar rätt match för varandra, så ingen stress. Vi kan behöva pausa rekryteringen under några veckor under sommaren, men återupptar den igen i augusti. Ansök gärna senast 31 augusti.

I denna rekrytering samarbetar Skandia Fastigheter med Select Executive Search. Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla rekryteringskonsult Marie Bubach, 0707–607243 alt. marie@selectexecutivesearch.se

Om Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 136 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med ca 180 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,5 miljoner ägare.

Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se

Dela sidan: