Erfaren Säljare

LBC Borås AB • 2024-07-03

Om företaget

LBC är ett företag med stolta ägare tillika transportörer. Det är vi tillsammans som har byggt upp bolaget och som nu tar det in i framtiden. I dag är vi ett heltäckande transport- och maskinföretag med ett 90-tal åkare och drygt 300 fordon och maskiner. Allt fokus är på våra tre affärsområden Bygg & anläggning, Gods & logistik samt Miljö & återvinning. 

Våra unika erbjudanden bygger på djup kompetens och ett brett utbud av tjänster och viljan att utföra alla uppdrag, oavsett storlek eller karaktär, så snabbt och miljövänligt som möjligt. Trygga och nöjda kunder är kvittot på att vi lyckas.

Vårt huvudkontor ligger i Borås och vi har lokalkontor i Mark och Ulricehamn där vi tillsammans förfogar över ca 300 fordon och omsätter drygt 700 Mkr.

Läs mer på www.lbc-boras.se

Till affärsområdet Miljö & Återvinning behöver vi nu förstärkning av en erfaren

Säljare

Arbetsuppgifter

I rollen som Säljare kommer du att lägga ett stort fokus på nykundsbearbetning, men även på att utveckla befintliga kunder och affärer. Regionen sträcker dig från Borås/Sjuhärad till Varberg, Göteborg, Alingsås och Vårgårda.

Du arbetar både självständigt och i samarbete med kollegor genom hela säljprocessen, från att bearbeta kunder och sluta avtal, överlämna till driften samt följa upp för att säkerställa kundnöjdhet.

Du kommer att sälja samtliga produkter, tjänster och lösningar och även fungera som rådgivare till kunder inom affärsområdet Miljö & Återvinning med fokus mot industri samt bygg- och anläggningsbranschen med att erbjuda specialtjänster inom gräv- och torrsugning, spoltjänster och tv-inspektioner.

Profil

Vi söker dig med erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, som förstår hur arbetet går till ute på ett bygge och är van att ha kontakt med ansvariga på plats. Kanske jobbar du inom branschen eller har erfarenhet och/eller har jobbat med uthyrning av maskiner/fordon.

Det är viktigt att du är affärsinriktad, driven och trivs med att arbeta självständigt med stort kundfokus och en hög serviceanda. Du har förmågan att skapa goda och långvariga relationer med såväl kunder, samarbetspartners samt den interna organisationen.

För att lyckas i rollen bör du även vara lyhörd, flexibel, engagerad och kommunikativ. Du har lätt för att fatta beslut och känner dig bekväm i förhandlingssituationer. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och drivs av att skapa nya och utveckla befintliga affärer.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift samt goda IT-kunskaper.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Säljare hos oss låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast. Vi sätter i gång processen redan nu, innan semestertiderna börjar, och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Det viktigaste är att vi hittar rätt match för varandra, så ingen stress. Vi kan behöva pausa rekryteringen under några veckor under sommaren, men återupptar den igen i augusti. Ansök gärna senast 25 augusti.

Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla rekryteringskonsult Marie Bubach, 0707–607243 alt. marie@selectexecutivesearch.se

LBC Borås är ett stabilt företag med ett gott rykte på marknaden. Våra ledord genomsyrar hela verksamheten – Engagemang, Kundfokus, Ansvar.

Dela sidan: