Regionchef Väst

DAB Group AB • 2024-03-08

DAB är ett av Skandinaviens ledande företag inom tätskikt, gjutasfaltbeläggningar och betongrenoveringar. Vi söker nu dig som vill vara med på vår tillväxtresa i en nyckelroll.

Till Region väst söker vi

Regionchef

Är du en affärsdriven anläggare som brinner för ledarskap och kundkontakter? Då är vi nyfikna på dig.

Som Regionchef hos oss har du ett övergripande ansvar för den dagliga driften i regionen, budget- och resultatansvar samt ansvar för personal, kvalitet och arbetsmiljö. Du är tillsammans med ditt team delaktig i det operativa arbetet med fokus på marknadsbevakning, kundkontakter och anbudslämning.

Du blir även en del av bolagets ledningsgrupp och är därmed med i en strategisk roll och utvecklar företagets övergripande strategi, mål och resultat.

Du rapporterar direkt till VD.

Varför DAB?

Hos oss hamnar du i en platt och snabbfotad organisation. Du får ett utvecklande arbete hos en arbetsgivare med goda värderingar, starkt fokus på miljöarbete och förstås – viljan att lyckas.

Vi är sympatiska, trovärdiga och innovativa!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är marknads- och affärsinriktad samt har goda ledaregenskaper. Du har stort intresse för människor med ett tydligt och förtroendegivande kommunikationssätt. Du sätter alltid affären och lönsamheten i centrum samtidigt som du har med dig alla dina medarbetare på tåget.

För att vara framgångsrik i rollen som Regionchef hos oss ser vi gärna att du har:

  • teknisk högskoleutbildning eller har skaffat dig likvärdig kompetens på annat sätt
  • branscherfarenhet med kunskap inom betongkonstruktioner
  • stort intresse av att lära dig mer om och vara med och utveckla våra tätskikt/beläggningsprojekt 
  • teknisk och teoretisk kompetens inom entreprenadverksamhet
  • är vass inom ekonomi och affärsmannaskap
  • ett värderingsstyrt ledarskap

Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder, kollegor, medarbetare, underentreprenörer mfl är det av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Du har en mycket god kommunikativ förmåga där du uttrycker dig väl i tal och skrift. 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra värderingar – Sympatiska, Trovärdiga och Innovativa.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Kontakta Marie Bubach om du har frågor på marie@selectexecutivesearch.se eller 0707–607243. Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 1 april 2024.

Om företaget
DAB är ett av Skandinaviens ledande företag inom tätskikt, gjutasfaltbeläggningar och betongrenoveringar. 

DAB är precis lagom stort! Vi har drygt 200 medarbetare och omsätter drygt en halv miljard, vilket gör att vi har nödvändiga muskler, men vår verksamhet är uppdelad i regioner vilket gör känslan familjär och organisationen lättarbetad och rätt så platt. Vi utför arbeten i hela Sverige samt i Danmark och Norge. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Örebro, Arbrå, Köpenhamn och Oslo.

Men – vi nöjer oss inte med att vara ett av Skandinaviens ledande i vår bransch. Vi arbetar ständigt för att ta fram ännu bättre material, säkrare metoder och mer kostnadseffektiva system för både nybyggnation och reparationer. Vi brinner för innovation, är uttalat miljömedvetna och drivs av att lyckas!

 

Dela sidan: