Regionchef Stockholm

YIT Sverige AB • 2023-02-23

Tillsammans skapar vi bättre miljöer att leva i.

YIT är ett internationellt byggbolag med stadsutveckling som drivkraft. Vi är en av Nordeuropas främsta aktörer inom branschen och vi skapar och utvecklar mer attraktiva och hållbara samhällen. Tillsammans är vi över 5 500 medarbetare i nio verksamhetsländer.

I Sverige erbjuder vi expertis inom infrastruktur. Infrastruktur är en väsentlig del av allas vår vardag. Vi bygger infrastruktur som möjliggör smidigare flöden för en hållbar vardag för människor, företag och samhällen. Genom rätt kompetens, innovation och den senaste tekniken erbjuder vi våra kunder kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Delar du vår tro att vi bygger bättre tillsammans?

Vi söker en Regionchef

Vår nuvarande Regionchef går vidare inom bolaget så nu söker vi en ny chef med ansvar att leda och utveckla bolagets verksamhet i Stockholmsregionen, Region Mellan. Du rapporterar till bolagets Sverigechef/VD och ingår i ledningsgruppen för Sverige.

Vi söker dig med erfarenhet av:

  • Kvalificerat tekniskt arbete inom väg, bygg och anläggning
  • Ledarskap från en större verksamhet med underställda tjänstemän
  • Budget- och resultatansvar
  • Projektledning
  • Förhandling

Vem söker vi?

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att vår nya Regionchef har stort engagemang och hög drivkraft. Du trivs med att vara ledare och den som har överblick över projekten. Du har god förmåga att fatta beslut, är självgående, affärsmässig och resultatinriktad.

Då arbetet innebär kontakter med kunder, kollegor, medarbetare, underentreprenörer mfl är det av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Du har en mycket god kommunikativ förmåga där du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen med lämplig inriktning såsom projekt, bygg, väg, anläggning, eller motsvarande. Har du arbetat med konstruktion och järnvägsfrågor i projekt är det meriterande.

Nyfiken?

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Bubach, marie@selectexecutivesearch.se eller 0707-607243. Välkommen med din ansökan senast 2 april, intervjuer sker löpande.

Dela sidan: