Redovisningsansvarig

Konfidentiell • 2022-09-26

Vi söker en redovisningsansvarig till ett växande bolag inom e-handel. Ett lönsamt bolag som i dagsläget omsätter runt 200 mkr och siktar mot rejäl tillväxt. De ingår i en mindre koncern.

I dagsläget köper man ekonomitjänster de men ser stora fördelar med, inför kommande tillväxtresa, att kompetensen finns inhouse. Så här får man vara med och bygga en upp en redovisningsfunktion med allt vad det innebär. Mycket hands-on men också vara en del av ledningsgruppen och lyfta blicken, jobba nära VD.

Du kommer jobba med löpande redovisning, controlling i projektform, controlling på sortimentsnivå. Du blir involverad i logistikflödet – upphandling, prissättning, fakturor från speditörer mm. Så viktigt att du har stort intresse för affären.

VD för bolaget söker dig som kan vara ett bra bollplank och som våga ifrågasätta, du har lite pondus, är orädd och har en stor portion entreprenörsanda i dig.

Välkommen med din ansökan. Ring Marie Bubach om du tror du kan vara rätt person för denna utmaning 0707-607243 eller marie@selectexecutivesearch.se

Dela sidan: