Uthyrare till Frölunda Torg

Skandia Fastigheter AB • 2022-09-09

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. För att passa hos oss ska du vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med de du möter. Och det skadar självklart inte att du är intresserad av fastigheter. Här får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar.

Frölunda Torg är en del av Skandia Fastigheter, ett av Sveriges största fastighetsbolag. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Vi erbjuder

Frölunda Torg är ett mycket starkt och välkänt varumärke som är omtyckt och uppskattat för den höga nivå som levereras varje dag. Vi erbjuder fantastiska upplevelser i cirka 200 butiker och verksamheter och lockar drygt 10 miljoner besökare per år. Tillsammans med en skön mix av de största svenska och internationella kedjorna och mindre och unika butiker erbjuder Frölunda Torg 30 restauranger och caféer samt ett stort av både kommunal och privat service.

Arbetet på Frölunda Torg leds av en stark och engagerad centrumledning med härlig framåtanda och högt tempo. Vi skapar de bästa förutsättningar för våra hyresgäster och har fantastiska ambitioner att bjuda våra besökare på den bästa upplevelsen. Vill du vara med i vårt team och fortsätta utveckla vårt köpcentrum?

Är du vår nästa vassa Uthyrare?

Rollen som Uthyrare hos oss är både strategisk och operativ. Det är en nyckelroll som innebär att du har ansvar för all uthyrning av ledig yta/lediga lokaler på vårt köpcentrum. Du rapporterar till Centrumchefen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter är:

  •  Att identifiera och attrahera nya intressenter till våra lediga lokaler
  • Att identifiera och föreslå affärsmöjligheter och koncept enligt vår uthyrningsplan
  • Att bevaka och följa upp befintliga hyresgästers och intressenters framtida potential
  • Att samverka och samarbeta med uthyrare i andra regioner 
  • Att arbeta med uppföljning och dokumentation av vakanser, potentiella intressenter, pågående offerter och förhandlingar samt avslut

Din erfarenhet

Ditt engagemang är avgörande och du får du en fantastisk chans att aktivt bidra till fortsatt utveckling av ett av Sveriges ledande köpcentrum.

Vi söker dig med en gedigen erfarenhet av uthyrning av lokaler och det är meriterande om du har god kännedom om detaljhandel. Din affärsstrategiska förmåga är stark, du är en dokumenterat duktig förhandlare och du är trygg i en roll med nykundsbearbetning. Vidare vill vi att du är bra på att driva affärer i mål och att bygga goda långsiktiga relationer.

Goda kunskaper inom fastighetsjuridik, avtalsskrivning och fastighetsekonomi är meriterande. Ditt engagemang är viktigast men vi ser gärna att du någon form av utbildning inom fastighetsekonomi, förvaltning/uthyrning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet inom etablering och uthyrning. Kanske har du tidigare varit en del av en centrumledning eller jobbat med etablering av butiker på en butikskedja?

Du som person

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper som bidar till fortsatt utveckling av vårt team. Vi söker dig som har god social kompetens, är affärsfokuserad och strukturerad. Du är bra på att kommunicera och är bekväm i en roll med mycket kontaktskapande och nätverkande. Du är också självgående, nyfiken och prestigelös samt vill bidra med gott samarbete i ett engagerat centrumteam.

Stämmer ovanstående in på dig? Då är vi nyfikna!

Har du frågor?

I denna rekrytering samarbetar vi med Select Executive Search. Välkommen att ringa eller mejla rekryteringskonsult Marie Bubach, 0707–607243 alt marie@selectexecutivesearch.se eller ta kontakt med researcher Helén Thorpö helen@selectexecutivesearch.se

Välkommen med din ansökan senast 3 oktober, intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Dela sidan: