Kundansvarig kommersiella lokaler

Ernst Rosén AB • 2021-12-20Ernst Rosén AB är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Vi grundades på 50-talet av just byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och vi bygger för framtiden. Med både kund och medarbetare i fokus äger, förvaltar och utvecklar Ernst Rosén fastigheter i hela Göteborg och Lerum. Ernst Rosén utvecklar även mark och fastigheter för byggnation av bostäder. Vi omsätter ca 310 mkr och har 35 anställda.

Vi söker en

Kundansvarig

– som vill skapa värde och utveckla våra kommersiella lokaler.

Vill du arbeta på ett utvecklingsorienterat och nytänkande fastighetsbolag där du får vara med och påverka? Vill du vara med på resan att skapa världens bästa arbetsplats och samtidigt ta ansvar för utveckling av fastigheter och göra affärer? Då kan du vara rätt person för oss!

Du kommer till Ernst Rosén i en fas där vi har stort fokus på att utveckla och lyfta kundupplevelsen. Vi vill implementera nya sätt att arbeta och utveckla processer med moderna system och verktyg. Du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor för att säkra kundupplevelsen samt att identifiera och initiera förbättringsmöjligheter.

Tjänsten

Som kundansvarig för kommersiella lokaler har du en central roll i vår kundorienterade organisation. Du jobbar aktivt med uthyrning, utveckling och förvaltning av Ernst Roséns lokaler där fokus ligger på att skapa och bibehålla en stark relation med våra kommersiella kunder.

Du ingår i ett team om sju personer och rapporterar till Kund- och Uthyrningschef. Du har även ett nära samarbete med bolagets fastighetsansvariga och teknisk förvaltning för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Budget och resultatansvar för Ernst Roséns lokaluthyrning.
  • Hantera avtal och hyresjuridik.
  • Driva hela försäljningsprocessen från ax till limpa, dvs från uppsökande verksamhet till avtalsskrivning av nya hyresavtal.
  • Proaktiv och uppsökande försäljning samt framtagning av intressanta prospekt.
  • Arbete med omförhandlingar av hyresavtal.
  • Ansvarig för rapportering och avvikelsehantering.
  • Kundvård dvs skapa, utveckla och bibehålla goda relationer med hyresgäster, intressenter och samarbetspartners.

Ernst Rosén AB har drygt 2 100 hyreslägenheter i Göteborg och Lerum samt 300 lokaler i 40 fastigheter i centrala lägen i Göteborg och Lerum. Lokalerna är olika i storlek och karaktär och rymmer en variation av verksamheter, alltifrån butikslokaler till kontorslokaler och offentlig verksamhet. Totalt uppgår vår kommersiella yta till ca 47 000 kvm.

Din erfarenhet

Du har minst 5 års erfarenhet av förvaltning och/eller uthyrning av kommersiella lokaler i fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har universitets – eller högskoleutbildning med inriktning fastighetsförvaltning eller likvärdig utbildning kopplat till fastighetsbranschen.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och motivation. För att du ska trivas och bli framgångsrik i rollen är du förtroendegivande, social och en kommunikativ relationsbyggare. Vi värdesätter ett prestigelöst förhållningssätt, att du är trygg i dig själv och genuint intresserad av service.

Du har ett starkt affärsdriv och du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du tar dig an nya uppgifter med stort engagemang och har lätt för att samarbeta med olika typer av personer. Vi är övertygade att du är en god förhandlare, har god kunskap om avtal och hyresjuridik, ekonomisk förståelse, erfarenhet av fastighets- eller affärssystem samt goda kunskaper i Officepaketet.

Vi hoppas att du delar vår uppfattning om att nyckeln är att vi gör saker och ting tillsammans, med våra olika bakgrunder, erfarenheter och färdigheter. Det är först då som vi kan bli världens bästa arbetsplats, som förbättrar våra kunders vardag samtidigt som vi bidrar till ett bättre och tryggare samhälle.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll i ett av Göteborgs största privatägda fastighetsbolag, en arbetsplats med stort fokus på gemenskap och högt i tak där dina idéer är välkomna. Vi värdesätter teamorienterade kollegor där man bidrar till gruppen både socialt och genom utbyte av erfarenheter.

Du kommer in i bolaget i ett spännande skede där det händer mycket och med möjlighet till utveckling av både dig själv och verksamheten. Här ges du möjlighet att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort för att uppnå våra gemensamma mål. Du kommer till en arbetsplats med fokus på omsorg om både kund och medarbetare.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Ernst Rosén med Select Executive Search. Välkommen med din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Rekryterare Marie Bubach 0707–607243, marie@selectexecutivesearch.se eller researcher Helén Thorpö, helen@selectexecutivesearch.se

Välkommen med din ansökan senast 19 januari. Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Din ansökan behandlas såklart konfidentiellt!

Om Ernst Rosén koncernen

I Ernst Rosén-koncernen ingår även Nääs Fabriker, Vallda Golf & Country Club, Barsebäck Golf & Country Club samt en ägarandel Flodéns, Aranäs och Örgryte Bostad. Koncernen omsätter 1320 mkr, omfattar ca 180 anställda, 3 200 lägenheter och 110 000 kvm lokaler.
Läs mer på
www.ernstrosen.se

Dela sidan: