Marknadskoordinator

Passal Assistans AB • 2021-12-08

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. Passal Assistans är ett privat assistansbolag som ägs av två kvinnor. Hos oss är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi på Passal Assistans är i en utvecklingsfas och vill nu förstärka vår organisation med kompetens inom området marknad, vi söker därför en

– Marknadskoordinator

Eftersom detta är en ny roll inom organisationen kommer du till viss del att få möjlighet att utveckla och forma tjänsten. Du kommer främst att arbeta operativt med att bygga nätverk, leta upp och möta Passals potentiella kunder i olika forum och du kommer att vara ett av Passals ansikten utåt.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att stärka och öka kännedomen kring varumärket Passal Assistans och på så sätt vara med och bidra till fler kunder och tillväxt.

Vår blivande marknadskoordinator kommer också att ha ansvar för sociala medier och kommunikation i dessa kanaler. I rollen ingår också vissa strategiska delar, det är därför en fördel om du har erfarenhet av att göra en marknadsplan och verkställa den. 

Dina arbetsuppgifter:

  • Operativt hitta och bygga nätverk, delta i olika forum och på så vis möta potentiella kunder
  • Ta kontakt med nya potentiella kunder och driva säljprocessen
  • Delta på mässor, skapa och genomföra events och kampanjer och att göra utvärderingar
  • Tillsammans med Regionansvarig vara med på inledande möte med kund och sälja in Passal Assistans
  • Vara delaktig i att utveckla erbjudande och koncept som passar befintliga och blivande kunder
  • Göra kontinuerlig omvärldsbevakning dvs läsa av trender, göra kartläggningar av behov och kundgrupper
  • Ta fram marknadsplan grundad i företagets affärsplan
  • Ansvara för kommunikation på sociala medier, utveckling av Passals digitala kanaler

Du ingår i funktionen Ekonomi/Marknad och har ett nära samarbete med Verksamhetscontroller och Regionansvariga på Passal.

Din profil Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring eller motsvarande och har minst fem års dokumenterad erfarenhet inom sälj- och marknadsföring.

Du har erfarenhet av marknadsarbete och har arbetat operativt i en säljprocess. Du är van att möta kund och från marknadssidan driva säljprocessen framåt.

Du har goda kunskaper i verktyg som krävs för att skapa publicera och analysera aktiviteter i sociala mediekanaler.

Är du rätt person?

Vi söker dig som vill arbeta i en organisation som gör skillnad för människor.

I rollen som marknadskoordinator behöver du kunna skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Du trivs på en mindre arbetsplats med ett prestigelöst arbetsklimat där alla behövs och tycker det är kul att ta dig an såväl enkla arbetsuppgifter som mer kvalificerade uppdrag.

Det är meriterande om du har erfarenhet av funktionsvariationer, personlig assistans eller vård och omsorg, men det är inget krav. Du behöver tala god svenska och engelska. Om du kan fler språk är det meriterande.

Samtidigt som du är prestigelös är du också en driven person, en doer, som får saker gjort. Du har ett mål- och resultatorienterat fokus och en analytisk förmåga. Du tycker om att vara kreativ och trivs med att arbeta självständigt.

Du utgår ifrån vårt kontor i Göteborg och vill jobba 80–100%, vi är villiga att diskutera tjänstgöringsgrad utifrån dina behov och önskemål. Kunderna finns i hela Västra Götalandsregionen och Värmland så resor i tjänsten förekommer.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast 9 januari. Intervjuer sker löpande så vi tar gärna emot sitt CV så snart som möjligt. Ring Marie Bubach, om du har frågor på 0707-607243 eller hör av dig via mejl marie@selectexecutivesearch.se

På Passal Assistans blir du del av en arbetsplats som präglas av prestigelöshet, kompetens, hjärta och stort engagemang. Vårt arbetssätt präglas av alla vi tillsammans/varje anställd har ett stort inflytande på vad vi är på väg och hur vi kommer dit.
På våra kontor i Göteborg och Värmland är vi tillsammans 25 tjänstemän och vi har ca 450 anställda assistenter. Som anställd på Passal erbjuds du bla friskvårdsbidrag och reflektionstid under arbetstid.

Dela sidan: