Erfaren Byggprojektledare

Dayspring • 2021-04-20

0 % SKITSNACK.

Klimatet står inför en deadline, och vi har inte alla svaren. Men en sak vet vi. Samhällsbyggnadsbranschen har stor del i att det ser ut som det gör. Vi har bestämt oss för att göra vad vi kan för att få till verklig förbättring. Och nu behöver vi bli fler. Vi söker minst två erfarna projektledare som bryr sig lika mycket om hur vi når ett projektmål, som att vi gör det.

Det här behöver du veta om oss. Skriver du under på det så vill vi gärna veta mer om dig.

Rent praktiskt levererar vi kvalificerade konsulttjänster till dem som ska bygga, utveckla eller renovera fastigheter. Men alla beslut och allt vi gör genomsyras av brinnande engagemang, omsorg i alla lägen, öppenhet och att skapa värden. Det här är inte bara vackra ord. Vi är i själ och hjärta ett starkt värderingsstyrt företag. Och vi bryr oss om att du bryr dig. Att det spelar roll för dig hur ett byggprojekt påverkar människor, uppdragsgivare och vår planet.

Förändring är inte alltid enkelt, och hållbarhet är dessutom komplext. Men vi är i grunden en ständigt lärande organisation där utveckling hela tiden står i fokus. Det är därför viktigt att du både har ett eget driv och är en ödmjuk lagspelare. Samtidigt kan du vara säker på en sak, dina åsikter kommer tas på allvar. Vi är vana att se och ta till vara på möjligheter och om det krävs, gå först på otrampad mark för att visa vägen.

Vi är som du säkert förstår inte något fan av gamla vanor och föråldrade attityder som machokultur, slöseri eller ren egoism. Vår ledarstil visar vägen till andra sätt att göra saker på. Vi förväntar oss att du ser människan och kan lyssna in, coacha och motivera. Att du har förmågan att främja personligt engagemang så att människor vågar ifrågasätta och bidra med idéer som skapar förbättring.

Som du märker utgår vi ifrån att du är bra på att leda andra så att de blir engagerade och växer i sina roller. Och vi förutsätter att du vill bli ännu bättre på det. Att leda människor i processer är nämligen vår kärnverksamhet. Och vi kommer satsa på dig, både för din och vår skull.

Vi vill också att du tar hand om dig. Att du tränar på ett eller annat sätt, du väljer vad. Vi ser till att du har möjlighet att göra det på arbetstid. Du mår inte bara bättre, forskning visar att du helt enkelt fattar bättre beslut när du är i rörelse. Och det behövs inför de utmaningar vi står inför.

Som projektledare hos oss kommer du möta många människor och eftersom kommunikation är en sådan viktig del av din roll så behöver du gilla att ta nya kontakter, utveckla goda affärsrelationer och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen. Du bör också ha minst 10 års arbetslivserfarenhet varav minst 5 år från branschen och rollen inom projektledning, projekteringsledning, byggledning eller fastighetsutveckling.

Så frågan är, har du förmågan att engagera andra till den grad att de går från ord till handling för verklig förbättring? Härligt, då ser vi fram emot din ansökan!

Vi är ca 45 anställda och har kontor i Göteborg och Malmö. Besök oss gärna på www.dayspring.se samt https://karriar.dayspring.se/ och lär känna oss mer.

Har du frågor är du varmt välkommen att mejla rekryteringskonsult Marie Bubach marie@selectexecutivesearch.se eller slå en signal på 0707-607243. Välkommen med din ansökan nedan.

Dela sidan: