Senior Fastighetsförvaltare

Skandia Fastigheter AB • 2021-03-19

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. För att passa hos oss ska du vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med de du möter. Och det skadar självklart inte att du är intresserad av fastigheter. Här får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar.

Nära 12 000 människor bor i våra lägenheter. Husen ligger i attraktiva områden, såväl centralt som i ytterstadsområden – de flesta i Storstockholm, Göteborgsområdet och Malmö. Våra bostäder och grannskap ser såklart lite olika ut, men några egenskaper har de alla gemensamt: stort miljöfokus, god standard, vår egen engagerade förvaltning och samtliga lägenheter förmedlas genom offentliga bostadsköer.

Skandia Fastigheter söker

Senior Förvaltare till affärsområde Bostad i Göteborg

Drivs du av att ha ett helhetsansvar för dina fastigheter? Att jobba med förvaltning och affärsutveckling i kombination med att skapa goda hyresgästrelationer? Har du erfarenhet av att långsiktigt förvalta och utveckla bostäder, är affärsmässig och gillar förhandlingar? Då kanske du är rätt person för oss!

Vi söker nu en erfaren förvaltare med stort kundfokus och som vill jobba hos ett stabilt och värderingsstyrt bolag.

Din roll

Som förvaltare hos oss har du ett helhetsansvar för dina fastigheter. Till din hjälp har du teknisk förvaltare, uthyrare och drifttekniker.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

 • Helhetsansvar för kund, förvaltning och affärsutveckling avseende flera fastigheter
 • Driva och initiera lönsamma investeringsprojekt
 • Vara delaktig i/ansvara för utvecklingsprojekt
 • Ansvar för lönsamhet och värdetillväxt för respektive fastighet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Företräda Skandia Fastigheter i rollen som fastighetsägare
 • Kund- och hyresgästvård
 • Hyresgästanpassningar
 • Upprätta budget och prognos samt ekonomisk uppföljning (intäkter, kostnader, investeringar) för aktuella fastigheter
 • Helhetsansvar för besiktningar, revisioner, säkerställa att lagar och regler efterlevs
 • Hyresförhandling
 • Upphandling av externa tjänster

Du ansvarar även för drift, skötsel samt löpande och planerat underhåll, avräkning media och för fastighetsbesiktning tillsammans med tekniska förvaltare och driftorganisation.

Du utgår från vårt kontor på Frölunda Torg och rapporterar till Marknadsområdeschef Bostäder.

Du erbjuds

Du kommer till ett bolag med en bred fastighetsportfölj och en dynamisk miljö. Vi både förvaltar och bygger nytt. Vi har ett starkt varumärke med mycket nöjda kunder och medarbetare och du får helhetsansvar för dina fastigheter. Företagskulturen präglas av öppenhet och inkludering där vi ger våra medarbetare stort förtroende. Vi lever efter våra värderingar; engagemang, ansvar, omtanke och nytänkande.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har relevant utbildning och flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning, hyresförhandlingar inom bostäder. Vi ser också gärna att du har erfarenhet från en beställarroll där fokus varit projektledning och ekonomisk uppföljning i samband med ROT-renoveringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av och kännedom om detaljplaneprocesser, fastighetstransaktioner och har god byggnadsteknisk kompetens.

Du som person

För att lyckas i rollen är du som person affärsmässig, bra på att strukturera och att samarbeta med både kollegor och leverantörer. Du trivs med att vara ute i verksamheten och har en vilja att träffa dina hyresgäster. Vi tycker det är viktigt att du är bra på att kommunicera, är flexibel och kan prioritera om saker utifrån vad som händer i det dagliga. Vidare ser vi att du har hög integritet och är orädd för att säga vad du tycker och tänker.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 19 april. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Bubach på Select Executive Search AB på telefon 0707-607243 eller via mejl marie@selectexecutivesearch.se Välkommen med din ansökan nedan.

Naturligtvis behandlas din ansökning konfidentiellt!

Dela sidan: