Marknadsansvarig Frölunda Torg

Skandia Fastigheter AB • 2021-01-22

Vill du vara delaktig i Sveriges bästa shoppingupplevelse?

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. För att passa hos oss ska du vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med de du möter. Och det skadar självklart inte att du är intresserad av fastigheter. Här får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar. 

Frölunda Torg är en del av Skandia Fastigheter, ett av Sveriges största fastighetsbolag. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Är du vår nästa marknadsstjärna?

Frölunda Torg är ett mycket starkt och välkänt varumärke som är omtyckt och uppskattat för den höga nivå som levereras varje dag. Vi erbjuder fantastisk shopping i 200 butiker som lockar närmare 10 miljoner besökare per år. Utöver en skön mix av de största svenska och internationella kedjorna och mindre och unika butiker erbjuder Frölunda Torg restauranger, caféer, bra faciliteter och ett salutorg där vi samlat massor av spännande godsaker och delikatesser.

Arbetet på Frölunda Torg leds av en stark och engagerad centrumledning med härlig framåtanda och högt tempo. Vi skapar de bästa förutsättningar för våra hyresgäster och har fantastiska ambitioner att bjuda våra besökare på den bästa upplevelsen. Vill du vara med i vårt team och fortsätta utveckla vår handelsplats?

Marknadsansvarig

Rollen som marknadsansvarig är både operativ och strategiskt. Ingen dag är den andra lik och det finns stora möjligheter att påverka och att släppa fram kreativitet och framåtanda. Du rapporterar till och arbetar nära centrumchefen och samverkar även med Skandia Fastigheters centrala kommunikations- och marknadsavdelning. Några av de ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen är:

  • Initiera, utveckla och genomföra marknadsaktiviteter, event och kampanjer för, runt och i centrumet samt följa upp och utvärdera dessa.
  • Skapa en årlig marknadsplan som bibehåller och vidareutvecklar ett redan mycket starkt varumärke och bidrar till att öka centrumets attraktionsvärde och verksamheternas försäljning.
  • Planera och genomföra aktiviteter och utforma strategier som leder till ökad kundnöjdhet och förbättrad kundupplevelse. Vårda och aktivt utveckla hyresgästrelationen.
  • Du samarbetar ibland med externa leverantörer, men producerar och genomför också själv kommunikativa insatser och aktiviteter till centrumets olika målgrupper.
  • Medlem i Frölunda Torgs ledningsgrupp bestående av centrumchef, biträdande centrumchef, teknisk förvaltare och marknadsansvarig.

Den vi söker

Hos oss får du en fantastisk chans att bidra till fortsatt utveckling av ett av Sveriges ledande köpcentrum. Vi söker en person som kan arbeta både strategiskt och operativt och samtidigt har erfarenhet av att skapa marknadsföring som är både varumärkesbyggande och säljskapande. I rollen är det viktigt att på ett strukturerat sätt kunna skapa en god förståelse för hyresgästernas utmaningar och kundernas behov – och att omsätta detta i praktiken i form av varumärkes- och säljstärkande marknadsföring. Lämplig bakgrund är högskoleutbildning (eller jämförbar) inom marknadsföring och kommunikation. Erfarenhet av plats- eller destinationsmarknadsföring är  meriterande.

Vi söker dig som är affärsfokuserad och är både strategisk och operativ i väl avvägd kombination. Du är självgående, nyfiken och prestigelös och vill vara en viktig del i ett engagerat team. Stämmer det in på dig? Då är vi nyfikna!

Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla rekryteringskonsult Marie Bubach, 0707–607243 alt marie@selectexecutivesearch.se Välkommen med din ansökan senast 15 februari genom att trycka på knappen nedan. Intervjuer sker löpande.

Dela sidan: