Select Interim – HR

Select Executive Search AB • 2020-02-06

Oavsett om ni har behov av en tillfällig eller mer långsiktig lösning hittar vi på Select Executive Search den kompetens som din organisation söker. Vi vet hur vi ska lyckas attrahera rätt person till varje position och göra dig som uppdragsgivare mer framgångsrik. Vi arbetar med Executive Search, rekrytering och interimslösningar till företag över hela Sverige i alla branscher. Läs mer på selectexecutivesearch.se.

För framtida uppdrag söker vi dig som har bred erfarenhet inom HR. Har du stort eget driv, är kreativ och van att snabbt sätta dig in i nya miljöer och uppgifter? Kanske har du tidigare haft roller som HR-Chef eller HRBP och haft en bred roll där du jobbat nära verksamheten. Oavsett inriktning vill vi gärna etablera kontakt med dig!

När vi får in uppdrag som matchar din kompetens och dina önskemål kontaktar vi dig och presenterar uppdraget. Du väljer själv vilka uppdrag du tackar ja till och i de flesta fallen är det helt upp till dig hur du tar dig an och löser de uppgifter som faller inom rollen. Uppdragen kan vara varierande avseende längd, omfattning och uppdragsgivare.

Exempel på ansvarsområden som är vanligt förekommande är:

  • Arbetsrätt
  • Kompetensförsörjning
  • Rehabilitering
  • Employer Brand
  • Förhandlingar
  • Rekryteringsstöd

Din profil
Vi söker dig som med fördel har eget företag och är verksam inom HR-området. Kraven på erfarenhet för de olika uppdragen varierar. Vi vill gärna ha kontakt med dig som har erfarenhet av såväl operativa som strategiska roller. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom HR. Har du dessutom arbetat i en konsultnära verksamhet eller som konsult själv tidigare så kommer du att ha lätt för att sätta dig in i rollen och leverera mot kundernas förväntning.

För att bli framgångsrik interimskonsult via oss är du bra på omvärldsbevakning och att hålla dig uppdaterad på det senaste inom ditt område. Vi ser det som avgörande att du inför uppdragen känner dig trygg i din roll och motiverad till att ta dig an nya utmaningar. Du är en prestigelös och effektiv person och är van vid att leverera med högsta kvalitet vilket också är en självklarhet för dig. Utmärkande drag hos dig är din kreativitet, flexibilitet och sociala kompetens.

Select Interim
För att bli en del av vårt nätverk och bli kontaktad för framtida interimuppdrag ber vi dig att skicka en intresseanmälan innehållande CV och personligt brev som beskriver dina önskemål på uppdrag. Som konsult ser vi gärna att du blir underkonsult, men anställning i någon form kan också ske hos oss på Select Executive Search. För frågor vänligen kontakta Marie Bubach på telefonnummer 070 760 72 43 alternativt Cornelia Gustafsson på telefonnummer 072 729 96 54.

Dela sidan: