Erfaren platschef, bygg

Novab ab • 2020-03-27

NOVAB AB är ett entreprenadföretag med huvudkontor i Töreboda samt filialkontor i Örebro. Vi är 90 anställda och omsätter i dagsläget ca 300 Mkr. Vi har fokus på byggnader och entreprenader inom många olika områden; ridanläggningar, sportanläggningar, anläggningar för offentligt bruk, skolor och kommunala serviceanläggningar, industribyggnader och lantbruksbyggnader samt flerbostadshus. Vi har en starkt decentraliserad organisation med stor samhörighetskänsla och korta beslutsvägar. För mer information besök www.novab.se

Vi söker fler drivna Platschefer

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven byggare, en engagerad ledare och ansvarsfull lagspelare.

Vi är nyfikna på dig som har minst fem års yrkeserfarenhet från byggbranschen, helst några år som chef. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning i botten. Du har kunskap om byggmetoder, har bra materialkännedom samt är insatt i den övergripande processen inom byggentreprenader. Du har goda kunskaper i Microsoft Office-programmen och har körkortsbehörighet B.

Ansvar

Som platschef hos oss har du ansvar för dina arbetslag, den lokala driften och verksamheten samt de uppdrag och projekt du driver. Som ledare vill vi att du tar ansvar för att skapa trivsel, trygghet och engagemang.

Du kommer få en nyckelroll vid utförandet av våra projekt. Du har täta kontakter med alla inblandade aktörer i projekten. Vi värdesätter därför att du är en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, vilket är viktigt i din roll.

Du kommer arbeta i team med kunniga medarbetare och får möjlighet att ta dig an projekt inom flera olika områden.

Blir du nyfiken på oss?

Hoppas det! Vi kan erbjuda dig en trygg anställning med bra villkor, högt i tak och trevliga kollegor. Du kommer få möjlighet att utvecklas och fungera som en viktig kugge i företagets framtidssatsning. Vi ser gärna att du kontinuerligt fördjupar dina kunskaper inom ramen för ditt arbete.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Select Executive Search AB. Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Marie Bubach, 0707–607243.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar och intervjuar löpande.

Dela sidan: