Låt oss bli din agent i arbetslivet.

@job-agent är en unik och helt ny tjänst på den svenska rekryteringsmarknaden där vi som headhunters tillsammans med dig arbetar för att hitta ditt drömjobb!

Vi vänder oss i första hand till dig som idag jobbar som chef. Troligtvis är du mitt i karriären och har fullt upp med det dagliga pusslet. Du börjar bli redo för nästa utmaning men vare sig hinner eller orkar – här kommer vi in och hjälper dig!

Vår långa erfarenhet inom headhunting gör oss till en vass @job-agent – vi kan arbetsmarknaden, har ett oerhört stort kontaktnät och är experter på att matcha rätt person till rätt tjänst hos rätt arbetsgivare.  Vi kan också sälja och kommer vara bäst på att sälja in dig som kandidat. Här kör vi omvänt mot våra traditionella uppdrag;

 

Du som kandidat blir vår kund

 

Innan du blir kund hos oss på Select bokar vi in ett första möte. Det är viktigt att du känner förtroende för oss samtidigt som vi vill få en överblick kring hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi garanterar naturligtvis full diskretion och konfidentialitet.

 

Vi säljer din kompetens

Vi säljer din erfarenhet

Vi hittar din nya arbetsgivare

 

Hur jobbar vi?
Våra uppdrag startar med att vi tillsammans identifierar ditt nuläge, dina styrkor, drivkrafter och kompetens. Vi fastställer personliga mål, vad som motiverar dig och vad som är ditt nästa steg i karriären.

Vi pratar kring hur arbetsmarknaden ser ut och hur du kan marknadsföra dig själv. Vi ger dig alla verktyg du behöver. Du får göra en DISC-analys i syfte att öka din egen självkännedom och bli medveten om olika kommunikationsstilar.

Vi har lång erfarenhet av att matcha rätt person till rätt tjänst hos rätt arbetsgivare, ett stort kontaktnät och god kunskap om arbetsmarknaden nära dig. Vi coachar, stöttar och gör allt för att samtidigt utmana dig.

Du kan göra det mesta av jobbet själv men vi kan också hjälpa dig att öppna dörrar. Du bestämmer själv hur mycket hjälp du vill ha av oss!

Vi lägger tillsammans en tidsplan och sätter ihop ett upplägg utifrån ditt behov och din specifika situation.

Vi har satt ihop några olika servicenivåer där vi kan hjälpa med dig med allt från att skriva ett CV och vässa din LinkedIn-profil till att vi aktivt säljer in och marknadsför din kompetens hos de mest intressanta arbetsgivarna.

Hör av dig så berättar vi mer!

Marie Bubach 0707-607243
Cornelia Gustafsson 0727-299654

Vill du bli kontaktad? Lämna namn & nr så hör vi av oss!