Helén Thorpö

Jag har arbetat sedan 2014  i team med Marie och har fokus på research. Jag har en bred bakgrund, har jobbat som underwriter i försäkringsbranschen i många år, har jobbat med research inom riskkapital och med administration inom byggbranschen. Jag trivs i en utåtriktad och relationsbyggande roll och har under många år byggt upp ett mycket stort kontaktnät.

Jag jobbar på ett strukturerat sätt med att kartlägga branscher, företag och organisationer där vi kan hitta de aktuella kandidaterna. Det är oftast jag som tar de inledande kontakterna med potentiella kandidater. Där har jag stor nytta av min långa erfarenhet inom försäljning och utåtriktade roller.

Tillsammans med Marie är jag djupt involverad och uppdaterad i det aktuella uppdraget. I sökandet efter kandidater använder vi vårt gemensamma breda kontaktnät samt externa och interna databaser. Vår breda branschkunskap den viktigaste framgångsfaktorn.

Som person är jag social och bra på att skapa, behålla och utveckla relationer. Jag har ett stort intresse för människor, tycker det är kul med möten både på telefon, via teams och ansikte mot ansikte. Det ger mig energi och glädje.

Kontakta mig

+46 (0) 708 49 44 11
helen@selectexecutivesearch.se
linkedin